Annonsör
AnnonsörAnnonser
Team Tricepz kvartett: Andreas Svensson, Anton Persson, Ludwig Tärning och Pontus Hermansson. FOTO: Team Tricepz.

Team Tricepz kvartett: Andreas Svensson, Anton Persson, Ludwig Tärning och Pontus Hermansson. FOTO: Team Tricepz.

Åker ett Vasalopp i Torsby Ski Tunnel

Team Tricepz, bestående av fyra sistaårsjuniorer på Torsby skidgymnasium, genomför i dag en insamling till Barncancerfonden.
Målet för två av åkarna är att genomföra nio mil i tunneln för denna goda sak.

Teamet består av Andreas Svensson och Pontus Hermansson, Ulricehamns IF, Anton Persson, SK Bore och Ludwig Tärning, Fallöpings AIK Skidor.

Så här skriver teamet på sin Facebook-sida:

I dag 7 oktober kommer tre fjärdedelar av Team Tricepz åkare bege oss till Torsby Ski Tunnel för att ge oss på att köra ett Vasalopp i Tunneln.

Med detta tänkte vi försöka hjälpa till och göra något bra av det. Vi har nu startat en insamling för Barncancerfonden både så vi har något som motiverar oss att fortsätta pressa oss i den kuperade och gråa tunneln.

VI HAR DÅ TÄNKT ATT ATT OM NI VILL STÖDJA DETTA OCH SKÄNKA 1kr/varv som vi klarar att genomföra totalt. (Och självklart mer om ni vill). Insamlingen sker på vår fond som är länkad. Det är tre personer som kommer komma till start och målet för två av oss är ett Vasalopp, alltså nio mil!

Ni kommer att kunna följa oss i vårat tunnel Vasalopp på ss.instagram.com/teamtricepz eller bara att ni söker på Teamtricepz på instagram. Sprid gärna detta vidare genom att dela denna status eller länken http://www.barncancerfonden.se/1309369507.

Alla pengar går direkt in till Barncancerfonden!

Om ni nu känner för att skänka en slant dela gärna det på facebook, instagram eller twitter och använd #teamtricepzmotcancern

 


Tävlingar och Evenemang

 05/08/2017Analysdag på rullskidor med Tynell ActivityRullskidor
 31/08/2017Fight for VasanRullskidor
 02/09/2017Isaberg Final ClimbRullskidor
 02/09/20177-mila rullenRullskidor
 16/09/2017BessemerrullenRullskidor
 19/10/2017Vasaloppsläger i toppklassLängdåkning
Se hela schemat
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör