Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

I samarbete med Rikard Tynell presenterar Längd.se träningsprogram inför Vasaloppet och andra långlopp i vinter. Idag från vecka 3 fram till Vasaloppet. FOTO: tynellactivity.se.
I samarbete med Rikard Tynell presenterar Längd.se träningsprogram inför Vasaloppet och andra långlopp i vinter. Idag från vecka 3 fram till Vasaloppet. FOTO: tynellactivity.se.

Träningsprogram inför Vasaloppet - del 3

Nu kommer sista delen med träningsprogram inför vinterns långlopp med fokus på något av loppen under Vasaloppsveckan 2019. Rikard Tynell, som driver Tynell Activity och är officiell vasaloppscoach, levererar programmen.
Det finns ett program för två till tre träningspass per vecka och ett för dig som vill köra fyra till fem pass i veckan. Här publicerar vi program för vecka 3 - 9. Med andra ord hela vägen fram till Vasaloppet första söndagen i mars.

Förklaring kring de olika typerna av träning hittar du här i artikeln med programmen för vecka 42 - 47.

För att läsa mer om Tynell Activity och Rikard Tynell som Vasaloppscoach kan ni gå in på www.tynellactivity.se. Där hittar ni även möjligheter att skapa er era egna individuella träningsverktyg.

Lycka till med er fortsatta träning fram till Vasaloppets vintervecka.

Mvh Rikard Tynell
Tynell Activity

Siste nyheter

Marcus Johansson och Pontus Nordström har tagit varsin krokig väg till långloppseliten och tävlande i Visma Ski Classics. Bilden är från Grönklittspremiären i höstas där duon hade en intern kamp. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Skidgymnasium inte enda vägen till skideliten

Nästan alla svenska elitåkare har tagit vägen via skidgymnasium till livet som elitåkare på seniornivå. Men det finns några få undantag. Två av Sveriges bästa långloppsåkare: Marcus Johansson, Ulric...
Lokalt snöfall över Norrtäljekusten i natt har nu bäddat för Roslagsloppets genomförande på lördag. FOTO: Roslagsloppet.

Roslagsloppet genomförs som planerat

För sjätte året i rad bjuder Roslagsbro IF och OK Roslagen in till Roslagsloppet. En tävling med anor från tidigt 1930-tal. Lokalt snöfall över Norrtäljekusten i natt har bäddat för att loppet kan ge...
wl_episod_1

Video: Ski Planet by Worldloppet/Episode #1

Välkommen till videomagasinet Ski Planet från Worldloppet. I säsongens första avsnittet är vi i Changchun, i nordöstra Kina, för att upptäcka Vasaloppet Kina!