Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Justyna Kovalczyk kommer tillbaka till Gsiesertal Lauf för att försvara sin seger från förra vintern. FOTO: Gsiesertal Lauf.
Justyna Kovalczyk kommer tillbaka till Gsiesertal Lauf för att försvara sin seger från förra vintern. FOTO: Gsiesertal Lauf.

Justyna Kovalczyk redo att försvara sin titel i Gsiesertal Lauf

Legender som Ole Einar Björndalen, Anders Glöersen, Silvio Fauner, Björn Dählie, Anders Aukland, Alexey Chervotkin och Oskar Kardin har alla vunnit tidigare upplagor av Gsiesertal Lauf någon gång i det förflutna.
Justyna Kowalczyk vann det klassiska loppet 2019 och hon ser redan fram emot att försvara sin titel i det kommande 37:e loppet.

Gsiesertal Lauf är ett mycket naturskönt lopp i italienska Sydtyrolen där anmälningarna för 2020 strömmar in snabbt och där nu över 1 400 av de totalt 2 500 platserna redan är fyllda - anmälan görs här.

Biathlon WCS Antholz 2020 möter Gsiesertal Lauf
Med tanke på att de två stora sportevenemangen kommer att äga rum på samma datum erbjuder båda organisationerna gästerna gemensamma specialpriser. Ta reda på mer här.

De första längdskidspåren kommer att vara öppna den 10 december. För att kolla hur många kilometer som är igång, kolla in webbplats. Ända sedan starten 1984 har Gsiesertal Lauf aldrig ställts in.

Euroloppet: Bli medlem i Euroloppet och dra nytta av många fördelar genom Euroloppet pass.

 

Siste nyheter

Tove Alexandersson med Jerringpriset på Idrottsgalan. FOTO: Bildbyrån/Jesper Zerman.

Jerringpriset till Tove Alexandersson

Det var Tove Alexanderssons kväll på Idrottsgalan i Globen. Orienteraren och skidorienteraren Tove blev utsedd till Årets kvinnliga idrottare och i kamp med Stina Nilsson röstades hon fram till vinnar...
Oskar Svensson visade form som femma på sprinten i Oberstdorf. FOTO: Bildbyrån/Mathias Bergeld.

Femteplatser för Linn Svahn och Oskar Svensson

Två femteplatser blev svenskt facit på sprinten i Oberstdorf, Tyskland under för-VM. Både Linn Svahn och Oskar Svensson tog sig till final men där räckte inte krafterna för att slåss om pallplatserna...