Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Här är Calle Halfvarsson i kamp mot Victor Gustafsson vid förra årets upplaga av slaget om skid-Dalarna. Nästa helg smäller det igen.
Här är Calle Halfvarsson i kamp mot Victor Gustafsson vid förra årets upplaga av slaget om skid-Dalarna. Nästa helg smäller det igen.

Snart dags för slaget om skid-Dalarna!

Lördag 27 september är det dags för ”slaget om skid-Dalarna”.
Åkare från Falun-Borlänge SK och IFK Mora SK gör upp i Borlänge i tredje omgången av  kampen.
IFK Mora leder med 2-0 efter två års kamp i Falun och Mora. Lita på att Falun-Borlängeåkarna kommer sälja sig dyrt i Borlänge nästa helg.

Det kommer att bjudas på en rafflande femkamp med bland annat dragkamp, slalom, längdåkning och styrkemoment där de aktiva för ”känna på varandra” inför VM på hemmaplan i vinter.

Hur bra är formen hos alla och vilken klubb är mest taggad inför VM i Falun?

Kampen mellan de två skidklubbarna är ett samarrangemang mellan klubbarna samt Dalarnas Skidförbund, Svenska Skidförbundet, Svenska Skidspelen och Falun 2015.

Kampen mellan de två giganterna kommer att ske vid ICA Maxi i Borlänge 12.30 - 14.00 lördag 27 september.

slaget_sara_450.jpg

Siste nyheter

Emil Persson och Andreas Holmberg dominerade Skoklosterrullen. Till slut var Holmberg starkast och vann med dryga minuten. FOTO: T-W Media.

Lager 157 Ski Team dominerade på Skoklosterrullen

I soligt men blåsigt väder avgjordes Skoklosterrullen på söndagen. Som väntat blev det dominans av trion Andreas Holmberg, Emil Persson och Britta Johansson Norgren från Lager 157 Ski Team. Andreas v...
anna_johan_vlcoacher

Anna och Johan Olsson nya officiella Vasaloppscoacher

Vasaloppet har sedan 2014 utnämnt certifierade coacher för att erbjuda kvalitetssäkrad träningsrådgivning. Det är en skara med gedigen kunskap som nu förstärks ytterligare när Anna och Johan Olsson ti...