www.langd.se

Maja Dahlqvist vann sprinten vid Volkswagen Cup i Ulricehamn. FOTO: Carl Sandin/Bildbyrån.
Maja Dahlqvist vann sprinten vid Volkswagen Cup i Ulricehamn. FOTO: Carl Sandin/Bildbyrån.

Dahlqvist och Häggström cupvinnare i Ulricehamn

Maja Dahlqvist, Falun Borlänge och Johan Häggström Piteå Elit tog hem dagens sprinttävlingar vid Volkswagen Cup i Ulricehamn.

Maja, som var snabbast redan i prologen och sedan tog hem både kvar och semi, vann finalen närmast före Ulricehamns IF:s Maria Nordström och Linn Sömskar, IFK Umeå.

Johan Häggström var åtta i prologen och sedan tvåa i både kvart och semi. Men när det gällde som mest i finalen var han först över mållinjen. Tvåa blev Borås SK:s Karl-Johan Westberg och trea IFK Moras Karl-Johan Dyvik.

Resultat damer

Resultat herrar

 

Siste nyheter

Anton Karlsson vann Klarälvsloppet före Stian Hoelgaard och Oskar Kardin i fjol. Vem vinner herrklassen i år? FOTO: Klarälvsloppet.

Klarälvsloppet sänds live här på Längd.se på söndag

På söndag är det dags för Klarälvsloppet Rollerski 90K med världseliten i långlopp på plats. Norska Team Koteng och Team Ragde Eiendom samt svenska Lager 157 Ski Team och Team Serneke är på plats och ...
Emil Persson och Andreas Holmberg dominerade Skoklosterrullen. Till slut var Holmberg starkast och vann med dryga minuten. FOTO: T-W Media.

Lager 157 Ski Team dominerade på Skoklosterrullen

I soligt men blåsigt väder avgjordes Skoklosterrullen på söndagen. Som väntat blev det dominans av trion Andreas Holmberg, Emil Persson och Britta Johansson Norgren från Lager 157 Ski Team. Andreas v...
anna_johan_vlcoacher

Anna och Johan Olsson nya officiella Vasaloppscoacher

Vasaloppet har sedan 2014 utnämnt certifierade coacher för att erbjuda kvalitetssäkrad träningsrådgivning. Det är en skara med gedigen kunskap som nu förstärks ytterligare när Anna och Johan Olsson ti...