Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Nattvasan kommer att genomföras på ordinarie sträckning mellan Sälen och Mora har Vasaloppsorganisationen beslutat på fredagsförmiddagen. FOTO: Vasaloppet.
Nattvasan kommer att genomföras på ordinarie sträckning mellan Sälen och Mora har Vasaloppsorganisationen beslutat på fredagsförmiddagen. FOTO: Vasaloppet.

Nattvasan genomförs på ordinarie sträckning mellan Sälen och Mora!

Vasaloppet har under förmiddagen beslutat att genomföra Nattvasan på ordinarie sträckning mellan Sälen och Mora. Starten sker 20.00 i kväll i Berga by.

Så här skriver Vasaloppet på sin hemsida:
Väderprognosen inför natten är nu stabil och säger 15-20 minusgrader i snitt längs hela sträckan Sälen- Mora under natten till lördag. Under förmiddagen har Vasaloppet tagit beslutet att hela Nattvasan, med förstärkta säkerhetsåtgärder, kommer att genomföras. Men det blir kallt så se till att förbereda dig väl.

Här ger Vasaloppets sportchef Tommy Höglund en del tips till Nattvasans deltagare:

Siste nyheter

Viktor Thorn har fått en nytt diskbråck och måste genomföra en ny ryggoperation. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Tung motgång för Thorn - ny ryggoperation väntar

Vi intervjuade Viktor Thorn tidigare i sommar kring hans väg tillbaka från vårens ryggoperation. Nu har dessvärre Viktor får ett nytt diskbråck på samma ställe. Så här skriver Viktor själv på Instag...
Längd.se besökte Team XC Gold:s läger i Östersund i helgen. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Team XC Gold ger inspiration och utveckling

Vi har några gånger skrivit om Jerry Ahrlins projekt Team XC Gold där man som medlem får chansen och möjligheten till stöd och hjälp både vad gäller träning, inspiration och material. I helgen hängde...