www.langd.se

Krista Pärmäkoski jublar efter seger på hemmaplan i Lahtis. FOTO: Fredrik Varfejll/Bildbyrån.
Krista Pärmäkoski jublar efter seger på hemmaplan i Lahtis. FOTO: Fredrik Varfejll/Bildbyrån.

Pärmäkoski och Poltoranin vann i Lahtis

Det blev en överlägsen hemmaseger i damklassen vid världscupen i Lahtis. Krista Pärmäkoski vann 20.9 sekunder före ryskan Natalia Nepryaeva.
Herrklassen vann Alexey Poltoranin, Kazakstan, 9,1 sekunder före unge ryssen Alexander Bolshunov.

I damklassen blev Ida Ingemarsdotter bäst av de svenska åkarna, i frånvaro av Stina Nilsson och Charlotte Kalla, på 17:e plats. Anna Dyvik, Emma Wikén och Jonna Sundling radade upp sig som 24:a, 25:a och 26:a.

På herrsidan åkte Daniel Rickardsson in som tionde man 1.09 bakom Poltoranin. Viktor Thorn och Jens Burman blev 19:e och 20:e.

Resultat damer

Resultat herrar

 

Siste nyheter

Anton Karlsson vann Klarälvsloppet före Stian Hoelgaard och Oskar Kardin i fjol. Vem vinner herrklassen i år? FOTO: Klarälvsloppet.

Klarälvsloppet sänds live här på Längd.se på söndag

På söndag är det dags för Klarälvsloppet Rollerski 90K med världseliten i långlopp på plats. Norska Team Koteng och Team Ragde Eiendom samt svenska Lager 157 Ski Team och Team Serneke är på plats och ...
Emil Persson och Andreas Holmberg dominerade Skoklosterrullen. Till slut var Holmberg starkast och vann med dryga minuten. FOTO: T-W Media.

Lager 157 Ski Team dominerade på Skoklosterrullen

I soligt men blåsigt väder avgjordes Skoklosterrullen på söndagen. Som väntat blev det dominans av trion Andreas Holmberg, Emil Persson och Britta Johansson Norgren från Lager 157 Ski Team. Andreas v...
anna_johan_vlcoacher

Anna och Johan Olsson nya officiella Vasaloppscoacher

Vasaloppet har sedan 2014 utnämnt certifierade coacher för att erbjuda kvalitetssäkrad träningsrådgivning. Det är en skara med gedigen kunskap som nu förstärks ytterligare när Anna och Johan Olsson ti...