Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Visma Ski Classics och Discovery Sweden fortsätter samarbeta och tionde säsongen sänds gratis i Kanal 9 och på Eurosport Player. FOTO: Visma Ski Classics.
Visma Ski Classics och Discovery Sweden fortsätter samarbeta och tionde säsongen sänds gratis i Kanal 9 och på Eurosport Player. FOTO: Visma Ski Classics.

Visma Ski Classics fortsätter samarbeta med Discovery Sweden

Förra säsongen var Discovery mediepartner för Visma Ski Classics i Sverige med sina sändningar på Kanal 9 och Eurosport Player. Efter ett framgångsrikt samarbete har båda parter kommit överens om att ingå ett förlängt tvåårigt avtal. De svenska fansen kan redan nu förbereda sig för att följa loppen  kommande säsong tio gratis i Kanal 9 och på Eurosport Player.

– Vi är nöjda med att förlänga detta samarbete på den svenska marknaden under de kommande säsongerna. Discovery är en utmärkt partner och sändningarna har mottagits mycket väl av våra fans, mycket tack vare deras kommentatorer av toppklass, säger Visma Ski Classics VD David Nilsson.

– Vi är glada att förlänga vårt framgångsrika samarbete med Visma Ski Classics och kunna presentera skidåkning i världsklass för våra TV-tittare, säger Marcus Törngren, redaktör chefredaktör för Discovery Networks Sweden och Eurosport.
 
Visma Ski Classics säsong 10 - 2019/2020:

Event 1: 29 november, Livigno Pro Team Tempo, Livigno Italien 15 km
Event 2: 1 december, Livigno Prologue, Livigno Italien 35 km
Event 3: 14 december, La Venosta, Val Venosta Italien 45 km
Event 4: 11 januari, Kaiser Maximilian Lauf, Seefeld Österrike 60 km
Event 5: 198 januari, La Diagonela, St Moritz Schweiz 65 km
Event 6: 26 januari, Marcialonga, Trentino Italien 70 km
Event 7: 1 februari, Toblach-Cortina Italien 42 km
Event 8: 9 februari, Jizerska Padesatka, Tjeckien 50 km
Event 9: 1 mars, Vasaloppet, Sverige 90 km
Event 10: 21 mars Birkebeinerrennet, Norge 54 km
Event 11: 28 mars, Reistadlöpet Bardufoss, Norge 50 km
Event 12: 4 april, Ylläs-Levi Finland 70 km

 

Siste nyheter

Emil Persson och Andreas Holmberg dominerade Skoklosterrullen. Till slut var Holmberg starkast och vann med dryga minuten. FOTO: T-W Media.

Lager 157 Ski Team dominerade på Skoklosterrullen

I soligt men blåsigt väder avgjordes Skoklosterrullen på söndagen. Som väntat blev det dominans av trion Andreas Holmberg, Emil Persson och Britta Johansson Norgren från Lager 157 Ski Team. Andreas v...
anna_johan_vlcoacher

Anna och Johan Olsson nya officiella Vasaloppscoacher

Vasaloppet har sedan 2014 utnämnt certifierade coacher för att erbjuda kvalitetssäkrad träningsrådgivning. Det är en skara med gedigen kunskap som nu förstärks ytterligare när Anna och Johan Olsson ti...