Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

IK Stern i nytt avtal med Trimtex

IK Stern Skidor och Trimtex Sverige AB har i dagarna tecknat ett flerårigt avtal där Trimtex kommer leverera klubbens kläder.

IK Stern är en klubb som år efter år varit en av de mest representerade klubbarna på startlinjen under Vasaloppet och andra stora långlopp i Sverige och Europa. Trimtex är sedan många år en etablerad leverantör av klubbkläder till de flesta konditionsidrotter.

– Trimtex fräscha produkter har den funktion och flexibilitet vi i vår förening eftersträvar. Dessutom representerar företaget en hög nivå på service, stora möjligheter till egen design och unika möjligheter att nå ut till alla medlemmar genom internetbaserade webshopslösningar, säger sponsoransvarig Jonas Johansson, IK Stern.

Trimtex är ett norskt familjeföretag med sitt svenska huvudkontor i Sandviken och med säljare baserade från Mora i norr till Göteborg i söder.

– Vi är mycket stolta över att IK Stern Skidor valt att samarbeta med oss som leverantör av sina klubbkläder. Det är ett stort erkännande att en av Sveriges största och mest aktiva Vasaloppsklubbar väljer oss som partner för de kommande åren, menar Mathias Danielsson, Country Manager Trimtex Sverige AB.
Avtalet börjar gälla från och med i höst och den nya profilen kommer synas på klubbens medlemmar från och med november.

 

Siste nyheter

Topp tre på prologen för Snö & Tö Rullskidstour: Fr.v. trean Jonas Böhlmark samt Jonathan Hedbys och Marcus Look som delade segern. FOTO: David Holmström.

Sekundstrid på Snö & Tö Rullskidstours prolog

Snö & Tö Rullskidstour är igång. Touren tjuvstartade häromveckan med en prolog på 10 kilometer i Täby Kyrkby strax utanför Stockholm. Totalt kom 73 åkare till start vilket är en fördubbling av antal ...