Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Jonatan Ståhl, IFK Mora OK, är en av åkarna i den svenska truppen till juniorlandskampen i skidorientering i Lettland. FOTO: Anders Öberg.
Jonatan Ståhl, IFK Mora OK, är en av åkarna i den svenska truppen till juniorlandskampen i skidorientering i Lettland. FOTO: Anders Öberg.

Juniortruppen till skid-O-landskampen i Lettland

Nästkommande helg åker juniorlandslaget i skidorientering till Madona i Lettland för en landskamp.
– Det kommer att bli bra förberedelser inför JVM i Piteå senare i vinter, säger förbundskapten Frans Wickbom till orientering.se.

– Givetvis vill laget prestera bra redan nu men det är svårt att på förhand veta hur våra juniorer står sig i konkurrensen. Förhoppningsvis lyckas de bra och får med sig bra självförtroende till JVM, säger Wickbom.

Tre tävlingar väntar i Lettland.

Sveriges trupp till landskampen i Madona, Lettland:

D20                    
Sofia Westin, I 19 IF
Sofia Berglund, IFK Mora OK
Elin Schagerström, Garphyttans IF

D18
Ellen Blennow, Falköpings AIK
OK Klara Andersson, Domnarvets GoIF
Lovisa Moqvist, Lerums SOK

H20                    
Edvin Nordström, Täby OK
Truls Lindholm, Sundsvalls OK
Gabriel Larsson, Gammelstads IF

H18                    
Jonatan Ståhl, IFK Mora OK
Melker Nordgren, OK Kåre
Erik Brandt, Domnarvets GoIF

 

Siste nyheter

Linn Persson var bäst av de svenska tjejerna på sprinten i Holmenkollen med en åttondeplats. FOTO: Petter Arvidson/Bildbyrån.

Topp tio för Persson och Högberg i Kollen

Linn Persson och Elisabeth Högberg lyckades bäst av de svenska tjejerna vid världscupsprinten i Holmenkollen. Linn blev åtta och Elisabeth tia. – Det känns bra. De flesta hade lite svårt i dag, det k...
Tove Alexandersson och Erik Rost vann guld och Magdalena Olsson silver när VM-sprinten i skidorientering avgjordes i Piteå. FOTO: Mårten Lång/Svenska orienteringsförbundet.

Guld, guld och silver till Sverige på VM-sprinten

Tove Alexandersson och Erik Rost tog guld. Magdalena Olsson silver. Sprintdagen under VM i skidorientering i Piteå bjöd på stora svenska framgångar. – Detta är mitt femte raka VM-guld i sprint. Det k...