Annonsör
AnnonsörAnnonser
Lager 157-åkarna Oscar Persson och Marcus Johansson kommer att stärka sig med kaffe-drycker till vintern. FOTO: Lager 157 Ski Team.

Lager 157-åkarna Oscar Persson och Marcus Johansson kommer att stärka sig med kaffe-drycker till vintern. FOTO: Lager 157 Ski Team.

Kaffe ska ge mer energi åt Lager 157 Ski Team

Kafferosteriet Löfbergs blir ny energileverantör till långloppsteamet Lager 157 Ski Team. Samarbetet innebär att Löfbergs kommer att leverera drycker som ska ge laget en extra boost.
– Kaffe är en naturlig energikälla som gör att kroppen kan arbeta hårdare, längre och snabbare, så förhoppningsvis kan vi bidra till lagets fortsatta framgångar, säger Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs.

Lager 157 Ski Team är ett av Sveriges starkaste långloppslag. I Visma Ski Classics är man regerande mästare genom Britta Johansson Norgren. I laget ingår även Anton Karlsson, Jimmie Johnsson, Fredrik Byström, Markus Ottosson, Marcus Johansson och Oscar Persson.
 
– Det känns jättekul och spännande att få jobba tillsammans med Löfbergs. Vi hoppas och tror att vi kan ha stor nytta av varandra, säger Anton Järnberg, sportchef på Lager 157 Ski Team.

Förutom långloppslaget kommer Löfbergs även finnas med runt 157 Training, ett koncept som vänder sig till bredden av svensk skidåkning, och som arrangerar vasaloppsläger, föreläsningar, träningsdagar med mera.

Värme och kyla
Löfbergs är ett av Nordens största kafferosterier och har jobbat med varmt kaffe sedan 1906. På senare år har sortimentet utökats med kalla, drickfärdiga kaffebaserade produkter – ett område med stark tillväxt som Löfbergs lägger stort fokus på just nu.

– Här blir samarbetet med Lager 157 Ski Team extra värdefullt, eftersom vi når ut till en aktiv och målmedveten målgrupp som är viktig för oss. Vi räknar också med att det ger oss värdefull input så att vi kan utveckla nya spännande produkter för nästa generation kaffeälskare, säger Lena Rodin.

 


Tävlingar och Evenemang

 09/03/2018Resa till Engadin Skimarathon med GSToursLängdåkning
 24/03/2018TornedalsloppetLängdåkning
 14/04/2018Fjälltopploppet motionsklass
 25/04/2018Resa till Svalbard Skimaraton med Global Sports Tours (GStours)Längdåkning
Se hela schemat
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör