Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Lager 157 Ski Team startar tränings- och materialbloggen 157 Training. Sportchefen Anton Järnberg, längst till höger är ansvarig. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.
Lager 157 Ski Team startar tränings- och materialbloggen 157 Training. Sportchefen Anton Järnberg, längst till höger är ansvarig. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Lager 157 Ski Team startar tränings- och materialblogg

Lager 157 Ski Team och dess träningskoncept 157 Training startar upp en blogg på sin hemsida www.157training.com.
– Vi ser ett väldigt intresse för Lager 157 Ski Team och 157 Training och för att bemöta detta intresse så kommer vi att starta upp en blogg där vi delar med oss av våra tankar kring träning, tävling, material med mera, säger Lager 157 Ski Teams sportchef och ansvarige för 157 Training, Anton Järnberg.

157 Training vänder sig till bredden av svensk skidåkning. Till dem som vill utvecklas och nå till nästa nivå eller till den som vill få ut lite mer av sitt idrottande. Oavsett om man idrottat hela sitt liv eller om man är nybörjare så finns något för alla.

157 Training arrangerar vasaloppsläger, håller föreläsningar, träningsdagar, teknikclinicar med mera.
 
På bloggen kommer teamet även köra med ”öppna kort” vad gäller vallning under säsongen.
 
– Det är något vi diskuterat under sommaren, varför allt ska vara så hemligt vad gäller vallning och vad man åker på, säger Järnberg.

Den här inställningen till vallning är något som materialleverantörerna är medvetna om och under säsongen har teamet valt att inte ha en unik vallaleverantör. Istället samarbetar teamet med flera leverantörer som vallachef Tomas Söderberg valt ut.

– På bloggen kommer vi helt enkelt visa våra testresultat och vad vi har tävlat på, avslutar Järnberg.
 
Bloggen hittar ni på www.157training.com

Siste nyheter

I Fantasy Biathlon kan du starta ditt eget skidskytte-team med 15 åkare och öka spänningen än mer när du följer skidskyttetävlingarna från Nove Mesto.

Fantasy World Cup Nove Mesto: Minst 150 euro i priser!

I samband med världscupen i skidskytte i Nove Mesto så har du nu möjlighet att skapa ditt eget skidskytte-team och få än mer spänning när du följer tävlingarna. Sponsrat inlägg från Zweeler Fantasy S...
Moa Molander Kristiansen ledar Volkswagen cup en poäng före Maria Nordström. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Moa och Gustaf leder Volkswagen cup

Efter helgens tävlingar i Östersund, som både var deltävling i Skandinavisk cup och Volkswagen cup, så leder Moa Molander Kristiansen, Falun Borlänge SK och Gustaf Berglund, IFK Mora SK den svenska se...
Sebastian Samuelsson förde Sverige till seger vid världscupstafetten i Hochfilzen. FOTO: GEPA pictures/ Hans Osterauer.

Sverige världscupvinnare - med reservlag

Sebastian Samuelsson förde Sverige till seger på världscupstafetten i Hochfilzen. Det blev spännande när Sebastian fick använda ett extraskott i sista skjutningen. Men Samuelsson åkte ifrån Norges Ch...