Annonsör
AnnonsörAnnonser
Maria Gräfnings förstärker Team Sysarb. FOTO: ©Fotograf Anders, Falun..

Maria Gräfnings förstärker Team Sysarb. FOTO: ©Fotograf Anders, Falun.

Maria Gräfnings till Team Sysarb

Det svenska långloppslaget med bas i Svealandsregionen, Team Sysarb, har meddelar att landslagsåkaren Maria Gräfnings förstärker truppen den kommande säsongen.
Den erkänt duktiga och mångsidiga Maria har en hög kapacitet i både klassiskt och fristil, och trivs bra i distanslopp från 5 kilometer och upp till långlopp.

Maria Gräfnings har vid 28 års ålder redan en cv som innehåller såväl poänggivande världscupstarter som segrar i de amerikanska studentmästerskapen, samt medaljer i både svenska och amerikanska nationella mästerskap.

I vinter kommer publik och TV-tittare få se Maria representera Team Sysarb i Swix Ski Classics och FIS Marathon cup.

– Det här känns otroligt spännande och inspirerande för min fortsätta elitsatsning. Teamet jobbar både systematiskt och proffsigt för att lägga till rätta för bra prestationer. Truppen består av ett härligt gäng med god inställning och strävan att hela tiden utvecklas till det bättre, säger Maria och fortsätter;

– Nästintill alla i teamet satsar enbart på långlopp, men så blir inte fallet för mig. Jag kommer att fullfölja min satsning mot Tour de Ski, OS och Världscupen.

– Utefter det kommer jag sen att köra alla de långlopp som passar in i tävlingsschemat. Jag är mycket glad över att teamet varit tillmötesgående med detta flexibla upplägg. Att utbyta erfarenheter med långloppsåkarare tror jag är positivt och det hjälper mig att utvecklas till en starkare skidåkare. Jag har varit med på teamets läger sedan i juni och fått nyttig sparring. Särskilt i stakning känns det som att jag har utvecklats rejält, avslutar Maria.

Team Sysarbs trupp består nu av Maria Gräfnings, Kristina Roberto, Patrik Karlsson, Linus Larsson, Kalle Gräfnings, Dan Moberg, Henrik Alm, Tobias Karlsson och Per Eklöf.

Mer information:
Hemsida: teamsysarb.se
Facebook: facebook.com/teamsysarb
Instagram: instagram.com/teamsysarb

Sysarb Group AB, lagets titelsponsor, är ett konsultföretag inom områdena lönebildning, ledarskap & kvalitet och arbetsmiljö. Drygt hundra av Sveriges kommuner och landsting finns bland uppdragsgivarna, men även många små- och medelstora privata företag finns med på kundlistan.

 


Tävlingar och Evenemang

 07/12/2017Skid- & YogalägerLängdåkning
 17/12/2017Östersund ClassicLängdåkning
 06/01/2018Nordic Ski MarathonLängdåkning
 06/01/2018Camp RipanloppetLängdåkning
 07/01/2018AXA Ski MarathonLängdåkning
 10/01/2018Resa till Kaiser Maximilian Lauf med Global Sports Tours (gstours.se)Längdåkning
 11/01/2018Vasaloppsläger i FalunLängdåkning
 18/01/2018Skid- & Yogaläger
 24/01/2018Resa till Marcialonga 2018 med Global Sports Tours (gstours.se)Längdåkning
 27/01/2018Östersund Ski MarathonLängdåkning
Se hela schemat
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör