Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Maria Gräfnings förstärker Team Sysarb. FOTO: ©Fotograf Anders, Falun..
Maria Gräfnings förstärker Team Sysarb. FOTO: ©Fotograf Anders, Falun.

Maria Gräfnings till Team Sysarb

Det svenska långloppslaget med bas i Svealandsregionen, Team Sysarb, har meddelar att landslagsåkaren Maria Gräfnings förstärker truppen den kommande säsongen.
Den erkänt duktiga och mångsidiga Maria har en hög kapacitet i både klassiskt och fristil, och trivs bra i distanslopp från 5 kilometer och upp till långlopp.

Maria Gräfnings har vid 28 års ålder redan en cv som innehåller såväl poänggivande världscupstarter som segrar i de amerikanska studentmästerskapen, samt medaljer i både svenska och amerikanska nationella mästerskap.

I vinter kommer publik och TV-tittare få se Maria representera Team Sysarb i Swix Ski Classics och FIS Marathon cup.

– Det här känns otroligt spännande och inspirerande för min fortsätta elitsatsning. Teamet jobbar både systematiskt och proffsigt för att lägga till rätta för bra prestationer. Truppen består av ett härligt gäng med god inställning och strävan att hela tiden utvecklas till det bättre, säger Maria och fortsätter;

– Nästintill alla i teamet satsar enbart på långlopp, men så blir inte fallet för mig. Jag kommer att fullfölja min satsning mot Tour de Ski, OS och Världscupen.

– Utefter det kommer jag sen att köra alla de långlopp som passar in i tävlingsschemat. Jag är mycket glad över att teamet varit tillmötesgående med detta flexibla upplägg. Att utbyta erfarenheter med långloppsåkarare tror jag är positivt och det hjälper mig att utvecklas till en starkare skidåkare. Jag har varit med på teamets läger sedan i juni och fått nyttig sparring. Särskilt i stakning känns det som att jag har utvecklats rejält, avslutar Maria.

Team Sysarbs trupp består nu av Maria Gräfnings, Kristina Roberto, Patrik Karlsson, Linus Larsson, Kalle Gräfnings, Dan Moberg, Henrik Alm, Tobias Karlsson och Per Eklöf.

Mer information:
Hemsida: teamsysarb.se
Facebook: facebook.com/teamsysarb
Instagram: instagram.com/teamsysarb

Sysarb Group AB, lagets titelsponsor, är ett konsultföretag inom områdena lönebildning, ledarskap & kvalitet och arbetsmiljö. Drygt hundra av Sveriges kommuner och landsting finns bland uppdragsgivarna, men även många små- och medelstora privata företag finns med på kundlistan.

 

Siste nyheter

I Fantasy Biathlon kan du starta ditt eget skidskytte-team med 15 åkare och öka spänningen än mer när du följer skidskyttetävlingarna från Nove Mesto.

Fantasy World Cup Nove Mesto: Minst 150 euro i priser!

I samband med världscupen i skidskytte i Nove Mesto så har du nu möjlighet att skapa ditt eget skidskytte-team och få än mer spänning när du följer tävlingarna. Sponsrat inlägg från Zweeler Fantasy S...
Moa Molander Kristiansen ledar Volkswagen cup en poäng före Maria Nordström. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Moa och Gustaf leder Volkswagen cup

Efter helgens tävlingar i Östersund, som både var deltävling i Skandinavisk cup och Volkswagen cup, så leder Moa Molander Kristiansen, Falun Borlänge SK och Gustaf Berglund, IFK Mora SK den svenska se...
Sebastian Samuelsson förde Sverige till seger vid världscupstafetten i Hochfilzen. FOTO: GEPA pictures/ Hans Osterauer.

Sverige världscupvinnare - med reservlag

Sebastian Samuelsson förde Sverige till seger på världscupstafetten i Hochfilzen. Det blev spännande när Sebastian fick använda ett extraskott i sista skjutningen. Men Samuelsson åkte ifrån Norges Ch...