Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sportmarket presenterar sin nya servicetrailer för Fischer/Start lagom till veckans SM i Ånnaboda. FOTO: Sportmarket.
Sportmarket presenterar sin nya servicetrailer för Fischer/Start lagom till veckans SM i Ånnaboda. FOTO: Sportmarket.

Ny servicetrailer för Fischer/Start

Nu är det laddat för SM i Örebro. Lagom till SM-veckan presenterar Lasse Jonsson, racingansvarig för Fischer och Start sin nya sevicetrailer.
– Efter 27 års erfarenhet av racingservice har vi skapat en komplett trailer där vi har ett vallautrymme för sex personer och ett separat rum för åkare med möjligheter för vila och övernattning, berättar Lasse.

Trailern som har en totallängd av 13 meter samt en dragbil är skräddarsydd för ändamålet.

Trailern är även utrustad med ett stort diesel drivet elverk för att ge möjlighet till service där tillgång till elström saknas.

– Vi på Sportmarket, som är en mycket stark leverantör av skidutrustning både för längd och alpint, kommer i och med den här trailern kunna möta både sina återförsäljare och slutkunder på ett optimalt sätt för både utbildnings, test och serviceaktiviteter. Så det kommer att bli ett extra roligt SM i Ånnaboda, avslutar Lasse Jonsson som går mot ännu ett SM i fartställning.

Siste nyheter

I Fantasy Biathlon kan du starta ditt eget skidskytte-team med 15 åkare och öka spänningen än mer när du följer skidskyttetävlingarna från Nove Mesto.

Fantasy World Cup Nove Mesto: Minst 150 euro i priser!

I samband med världscupen i skidskytte i Nove Mesto så har du nu möjlighet att skapa ditt eget skidskytte-team och få än mer spänning när du följer tävlingarna. Sponsrat inlägg från Zweeler Fantasy S...
Moa Molander Kristiansen ledar Volkswagen cup en poäng före Maria Nordström. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Moa och Gustaf leder Volkswagen cup

Efter helgens tävlingar i Östersund, som både var deltävling i Skandinavisk cup och Volkswagen cup, så leder Moa Molander Kristiansen, Falun Borlänge SK och Gustaf Berglund, IFK Mora SK den svenska se...
Sebastian Samuelsson förde Sverige till seger vid världscupstafetten i Hochfilzen. FOTO: GEPA pictures/ Hans Osterauer.

Sverige världscupvinnare - med reservlag

Sebastian Samuelsson förde Sverige till seger på världscupstafetten i Hochfilzen. Det blev spännande när Sebastian fick använda ett extraskott i sista skjutningen. Men Samuelsson åkte ifrån Norges Ch...