Annonsör
AnnonsörAnnonser
Nya Etixx Ski Team består av Samuel Norlén, Madelen Carlzon, Majken Johansson Henaes och Johan Kanto. FOTO: Andreas Dunsäter.

Nya Etixx Ski Team består av Samuel Norlén, Madelen Carlzon, Majken Johansson Henaes och Johan Kanto. FOTO: Andreas Dunsäter.

Nya Etixx Ski Team åker Swix Ski Classics

Läkemedelsbolaget Omega Pharma har tillsammans med värdseliten inom uthållighetssport utvecklat Etixx, som har ett brett sortiment av energi- och kosttillskott optimalt anpassat för eliten inom konditionsidrott.
Etixx lanserades i Sverige under oktober 2014 och satsar nu på den svenska marknaden. Som en del av satsningen i Sverige ställer man upp med ett lag i Swix Ski Classics. Laget får namnet Etixx Ski Team.

– Vi är väldigt stolta över att kunna ställa upp med ett lag i Ski Classics redan under säsongen 2015. Vår satsning i Sverige och inom längdskidåkning är långsiktig och vi ser med tillförsikt fram mot att ta laget och varumärket Etixx till toppen av eliten, säger Anders Rinaldo, Nordisk produktchef för Etixx.

Etixx Ski Team består av flerfaldige SM-medaljören & världscupåkaren i rullskidor Samuel Norlén, vinnaren av HalvVasan 2012 och 2014 Majken Johansson Henaes, världsmästarinnan i 1000 meter SkiErg Madelen Carlzon och den lovande Johan Kanto som bland annat har en 6:e plats i KortVasan och en 9:e plats på SM i rullskidor med sig från 2014.

– Vi är stolta över vårt samarbete med Etixx och deras långsiktiga engagemang i vårt team. Etixx bredd av produkter gör också att våra utövare kommer ha de bästa förutsättningarna att få ut maximalt från både träning och på tävlingar. Att ha en så stark och seriös partner är grunden för att vi skall lyckas, säger Etixx Ski Team's teamchef Klas Johansson.

För att läsa mer om teamet besök www.EtixxSkiTeam.se eller Instagramkontot EtixxSkiTeam.

Information från Etixx:

Etixx produkter fokuserar på resultat och är garanterat säkra och fria från doping vilket ger tryggheten eliten förtjänar och behöver. Etixx kan endast köpa på Apoteket AB och Apoteket.se.

Elitidrott handlar om resultat och att tänja på gränser. Att genom fokuserad satsning bli lite bättre imorgon än idag vilket kräver att kroppen ligger på gränsen för vad den klarar av. Etixx har tillsammans med elitidrottare utvecklat produkter för att tillgodose elitens behov och ge kroppen optimala förutsättningar för att nå resultat.

Etixx produkter är anpassade för elitidrottare inom konditionsidrotter för att ge optimala mängder och former av bland annat kolhydrater, proteiner och aminosyror samt vitaminer och mineraler.

Elitidrottare ska kunna fokusera fullt ut på sin satsning. Etixx ger elitidrottare denna möjlighet och den trygghet de förtjänar och kräver genom att låta ett oberoende testinstitut analysera varje producerad batch för att säkerställa att Etixx produkter inte innehåller någon av de förbjudna substanserna på WADA:s (World Anti-Doping Agency) lista. Utöver detta testas produkterna mot ytterligare 160 substanser som kan komma att bli förbjudna i framtiden.

OMEGA PHARMA är ett multinationellt bolag från Belgien som verkar i över 30 länder. Omega pharma är ledande inom kosttillskott, läkemedel, medicintekniska produkter och kosmetika. Etixx har utvecklats av Omega Pharma tillsammans med världens bästa uthållighetsidrottare inom löpning, cykel, triathlon och fotboll. Etixx och Omega pharma är huvudsponsor till eller ägare av bland annat cykelstallet Omega Pharma/Etixx Quickstep, franska Ligue1-laget Lille, världens bästa triatlet Fredrik van Lierde samt världens främsta löpare Kenenisa Bekele och Abeba Aregawi.


Tävlingar och Evenemang

 20/01/2018Skid- & Yogaläger
 20/01/2018MORALOPPET 44 kmLängdåkning
 21/01/2018Hornbergsloppet 42 kmLängdåkning
 24/01/2018Resa till Marcialonga 2018 med Global Sports Tours (gstours.se)Längdåkning
 27/01/2018Östersund Ski MarathonLängdåkning
 27/01/2018Sixten Jernberg Memorial RaceLängdåkning
 27/01/2018Harsa Ski MarathonLängdåkning
 28/01/2018Lima Skate MaratonLängdåkning
 28/01/2018StråkenloppetLängdåkning
 31/01/2018Resa till Dobbiaco Cortina med Global Sports Tours (gstours.se)Längdåkning
Se hela schemat
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör