Annonsör
AnnonsörAnnonser
umara_dundretrunt

Nytt energitillskott för Dundret Runt!

Dundret Runt har inlett ett samarbete med Umara Sport som innebär att företaget blir ny ”hovleverantör” av sportdryck till vårens stora skidfest i Gällivare.
– Vi på Umara tvekade inte en sekund när vi fick möjligheten att vara med som partner i Dundret Runt. Tävlingen är en stor folkfest för alla skidintresserade där vi som företag gärna är med och bidrar med vår kunskap och kvalitet, säger Umaras produktchef, Tommy Ivarsson.

Umara är ett nytt kosttillskottsföretag med säte i Halmstad. Bakom företagsnamnet finns biomedicinarna Tommy Ivarsson och Simon Gustavsson, båda med lång erfarenhet av elitträning och ett stort intresse för utveckling av energitillskott till mycket fysiskt krävande idrottsgrenar som triathlon och längdåkning.

Umara har utvecklat sportdrycker som används både före och under loppen. Umara Sport, som är den dryck som kommer att serveras på samtliga kontroller under Dundret Runt, ger ett stort energitillskott som snabbt tas upp av kroppen.

umara2_dundretrunt.jpg

– Sammansättningen i Umara Sport bygger på den senaste forskningen på området och är mycket snällare mot magen än tidigare sportdrycker. Att åka ett långlopp på skidor är en utmaning i sig och bra energitillförsel är mycket viktigt för att deltagarna ska få en så behaglig resa som möjligt och vi har stora förhoppningar om ett värdefullt samarbete med Dundret Runt, säger Tommy Ivarsson.  

Dundret Runt genomförs 11-12 april och väntas locka över 2000 deltagare. Förutom motionslopp över tre och fem mil körs tävlingsloppet NSD Classic, med totalt 60.000 kronor i prispengar, som är seedningsgrundande för Vasaloppet 2016.

Den intensiva skidhelgen avslutas med det kombinerade tävlings- och motionsloppet Dundret Runt Skate. Totalt kommer nästan 1000 liter sportdryck att serveras under Dundret Runt-helgen.

 


Tävlingar och Evenemang

 20/10/2018KarlskronarullenRullskidor
 25/10/2018Vasaloppsläger i toppklass Torsby skidtunnelLängdåkning
 30/11/2018Skidläger på Ormberget, LuleåLängdåkning
 05/01/2019Bruksvallarna Nordic Ski MarathonLängdåkning
 23/01/2019Resa till Marcialonga med GSToursLängdåkning
 24/01/2019Marcialonga 2019Längdåkning
 08/02/2019Tjejhelg på snö i FalunLängdåkning
 17/02/2019Haldo Hanssons minneLängdåkning
Se hela schemat
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör