Annonsör
AnnonsörAnnonser
Årefjällsloppet och Stockholms Skidspår startar samarbete Fischer, Madshus och Rossignol. FOTO: Årefjällsloppet.

Årefjällsloppet och Stockholms Skidspår startar samarbete Fischer, Madshus och Rossignol. FOTO: Årefjällsloppet.

Prova skidorna innan du köper!

Kalendern visar december, vintern är i antågande och ytterligare spännande samarbeten presenteras, meddelar Årefjällsloppet och Stockholms Skidspår i ett pressmeddelande.
Fischer, Madshus och Rossignol inleder samarbeten med både Årefjällsloppet och Stockholms Skidspår.

För deltagare och publik vid Årefjällsloppet samt besökare till Stockholms skidspår betyder det en närmare kontakt till de välkända skidproducenterna.

– Vi är väldigt nöjda med att knyta tre av de största skidtillverkarna till både Årefjällsloppet och Stockholms Skidspår. Tack vare samarbetet kan vi erbjuda skiduthyrning och testning av de olika fabrikanternas skidor på Stockholms Skidspår på Gärdet. Att kunna prova olika modeller på snö innan man köper är något helt nytt, tidigare har man bara kunnat känna på olika skidor i butikerna och fått lita blint på butikssäljare, säger David Nilsson VD W sportsmedia.  

Vid Stockholms Skidspår kommer besökare kunna hyra utrustning från både Fischer, Madshus och Rossignol. En unik möjlighet att prova produkterna innan köp.

– Vi på Fischer är stolta och glada att få samarbeta med Stockholms Skidspår och Årefjällsloppet. Projekt som förlänger vintersäsongen och ger tusentals människor möjlighet att prova på vår fantastiska sport, kan inte applåderas nog, säger Mikael Jakovljevic, affärsområdeschef Fischer.  

Stockholms Skidspår är ett konstsnöspår på Gärdet i centrala Stockholm. Med hjälp av snökanoner anläggs ett 2.5km längdskidspår som prepareras med pistmaskin. Konstsnöspåret är öppet för allmänheten och tack vare partnersamarbeten är det gratis att åka. Snöproduktion startar så fort vädret tillåter.  

Årefjällsloppet är Sveriges snabbast växande långlopp på skidor. Tävlingen är en unik skidupplevelse för både elit och motionär och genomförs 27-28 mars i Årefjällen. Välj mellan 75, 35 eller 11km klasserna som genomförs i klassisk teknik med gemensam start. Årefjällsloppet 7.5 är final i Swix Ski Classics och tillsammans med 3.5 och 1.1 klassen erbjuds en helg med aktiviteter för alla.  

Anmäl dig du också till Årefjällsloppet på www.arefjallsloppet.se!


Tävlingar och Evenemang

 07/12/2017Skid- & YogalägerLängdåkning
 17/12/2017Östersund ClassicLängdåkning
 06/01/2018Nordic Ski MarathonLängdåkning
 06/01/2018Camp RipanloppetLängdåkning
 07/01/2018AXA Ski MarathonLängdåkning
 10/01/2018Resa till Kaiser Maximilian Lauf med Global Sports Tours (gstours.se)Längdåkning
 11/01/2018Vasaloppsläger i FalunLängdåkning
 18/01/2018Skid- & Yogaläger
 24/01/2018Resa till Marcialonga 2018 med Global Sports Tours (gstours.se)Längdåkning
 27/01/2018Östersund Ski MarathonLängdåkning
Se hela schemat
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör