Annonsör
AnnonsörAnnonser
Årefjällsloppet och Stockholms Skidspår startar samarbete Fischer, Madshus och Rossignol. FOTO: Årefjällsloppet.

Årefjällsloppet och Stockholms Skidspår startar samarbete Fischer, Madshus och Rossignol. FOTO: Årefjällsloppet.

Prova skidorna innan du köper!

Kalendern visar december, vintern är i antågande och ytterligare spännande samarbeten presenteras, meddelar Årefjällsloppet och Stockholms Skidspår i ett pressmeddelande.
Fischer, Madshus och Rossignol inleder samarbeten med både Årefjällsloppet och Stockholms Skidspår.

För deltagare och publik vid Årefjällsloppet samt besökare till Stockholms skidspår betyder det en närmare kontakt till de välkända skidproducenterna.

– Vi är väldigt nöjda med att knyta tre av de största skidtillverkarna till både Årefjällsloppet och Stockholms Skidspår. Tack vare samarbetet kan vi erbjuda skiduthyrning och testning av de olika fabrikanternas skidor på Stockholms Skidspår på Gärdet. Att kunna prova olika modeller på snö innan man köper är något helt nytt, tidigare har man bara kunnat känna på olika skidor i butikerna och fått lita blint på butikssäljare, säger David Nilsson VD W sportsmedia.  

Vid Stockholms Skidspår kommer besökare kunna hyra utrustning från både Fischer, Madshus och Rossignol. En unik möjlighet att prova produkterna innan köp.

– Vi på Fischer är stolta och glada att få samarbeta med Stockholms Skidspår och Årefjällsloppet. Projekt som förlänger vintersäsongen och ger tusentals människor möjlighet att prova på vår fantastiska sport, kan inte applåderas nog, säger Mikael Jakovljevic, affärsområdeschef Fischer.  

Stockholms Skidspår är ett konstsnöspår på Gärdet i centrala Stockholm. Med hjälp av snökanoner anläggs ett 2.5km längdskidspår som prepareras med pistmaskin. Konstsnöspåret är öppet för allmänheten och tack vare partnersamarbeten är det gratis att åka. Snöproduktion startar så fort vädret tillåter.  

Årefjällsloppet är Sveriges snabbast växande långlopp på skidor. Tävlingen är en unik skidupplevelse för både elit och motionär och genomförs 27-28 mars i Årefjällen. Välj mellan 75, 35 eller 11km klasserna som genomförs i klassisk teknik med gemensam start. Årefjällsloppet 7.5 är final i Swix Ski Classics och tillsammans med 3.5 och 1.1 klassen erbjuds en helg med aktiviteter för alla.  

Anmäl dig du också till Årefjällsloppet på www.arefjallsloppet.se!


Tävlingar och Evenemang

 20/10/2018KarlskronarullenRullskidor
 25/10/2018Vasaloppsläger i toppklass Torsby skidtunnelLängdåkning
 30/11/2018Skidläger på Ormberget, LuleåLängdåkning
 05/01/2019Bruksvallarna Nordic Ski MarathonLängdåkning
 23/01/2019Resa till Marcialonga med GSToursLängdåkning
 24/01/2019Marcialonga 2019Längdåkning
 08/02/2019Tjejhelg på snö i FalunLängdåkning
 17/02/2019Haldo Hanssons minneLängdåkning
Se hela schemat
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör