Annonsör
AnnonsörAnnonser
Lager 157 Ski Team bjuder in till inspirationsdagar på rullskidor i Stockholm och Ystad. FOTO: Lager 157 Ski Team.

Lager 157 Ski Team bjuder in till inspirationsdagar på rullskidor i Stockholm och Ystad. FOTO: Lager 157 Ski Team.

Rullskiddagar med Lager 157 Ski Team i Stockholm och Ystad

Lager 157 Ski Team bjuder under försommaren in till inspirationsdagar på rullskidor.
Dagarna, fyllda med rullskidträning och föreläsningar, är en vidareutveckling av motionskonceptet 157 Training.

Helgen 2-3 juni går inspirationsdagarna av stapeln. På lördagen håller teamets sportchef Anton Järnberg till i Ystad kring området Ystad Sandskog. På söndagen blir det sedan dags för assisterande sportchef Lars Ljung att, tillsammans med butiken Snö & Tö och en åkare från teamet, bjuda in till inspirationsdag i Danderyd i Stockholm.

– Vi märker att det finns ett stort engagemang för både rullskidor och teamet i Stockholmsområdet, så det bli spännande att testa intresset, säger Lars Ljung om aktiviteten.

Fokus under aktiviteten kommer att ligga på rullskidträning, med inslag av både teknik och intervaller. I tillägg till det blir det föreläsning och gemensam lunch. Liknande aktiviteter har tidigare arrangerats i teamets regi på andra orter, men i år blir första gången på de här platserna.

– Det känns riktigt kul att vi äntligen får till aktiviteter i både Skåne och Stockholm, där vi inte varit så mycket tidigare, säger Anton Järnberg.

Förutom inspirationsdagar består 157 Training av bland annat vasaloppsläger, personlig träning och tekniklektioner. Konceptet ska fungera som en länk mellan elitskidåkarna i Ski Classics och bredden av svensk skidåkning.

Mer information om inspirationsdagarna hittas på hemsidan www.157training.com.


Tävlingar och Evenemang

 30/08/2018Fight for Vasan 2019Rullskidor
Se hela schemat
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör