Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Stina Nilsson har skrivit på ett treårskontrakt med IFK Mora SK och kommer att representera dalaklubben i satsningen över nästa OS 2022. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.
Stina Nilsson har skrivit på ett treårskontrakt med IFK Mora SK och kommer att representera dalaklubben i satsningen över nästa OS 2022. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Stina Nilsson har skrivit treårskontrakt med IFK Mora SK

Stina Nilsson har skrivit ett treårskontrakt med IFK Mora skidklubb.
– Det känns väldigt roligt. Stina trivs så bra i klubben, med sammanhållningen och med servicen på tävlingarna, säger IFK Mora skidklubbs ordförande Tomas Bredberg.

Tre år till i IFK Mora SK:s färger för Malungstjejen Stina innebär att hon blir klubben trogen i satsningen över nästa OS 2022 i Peking, Kina.

– Normalt har vi ettårskontrakt med elitåkarna med Stina trivs så bra att hon ville skriva ett treårskontrakt, berättar Tomas Bredberg.

Stina Nilsson är IFK Mora SK:s enda A-landslagsåkare inför nästa säsong. I B-laget Team Bauhaus har klubben dock Anna Dyvik och Axel Ekström. Dessutom fyra lovande killar i Utvecklingslandslaget: Gustaf Berglund, Jonas Eriksson, Johan Herbert och Eric Rosjö.

När IFK Mora SK kommer att köra traditionellt midsommarläger så ser det i dagsläget ut som Stina och de övriga moraåkarna i landslagsgrupperna  kommer att kunna medverka då det inte krockar med något landslagsläger.

 

Siste nyheter

Idre Fjäll öppnar för längdåkning redan 11 oktober. 3-8 november förlägger norska juniorlandslaget ett träningsläger på destinationen. Här ser vi skidskytten Simon Hallström och Jenny Solin träna på tidig snö på Idre Fjäll i fjol. FOTO: I

Norska juniorlandslaget tränar på Idre Fjäll

Idre Fjäll satsar hårt på att nå träningsgrupper för tidig träning på snö under hösten och förvintern. Inför årets säsong har man sparat 195 000 kubikmeter snö. Några som valt ett tidigt läger i Idre...
Emil Persson och Andreas Holmberg dominerade Skoklosterrullen. Till slut var Holmberg starkast och vann med dryga minuten. FOTO: T-W Media.

Lager 157 Ski Team dominerade på Skoklosterrullen

I soligt men blåsigt väder avgjordes Skoklosterrullen på söndagen. Som väntat blev det dominans av trion Andreas Holmberg, Emil Persson och Britta Johansson Norgren från Lager 157 Ski Team. Andreas v...