Annonsör
AnnonsörAnnonser
Annika Löfström och Jimmie Johnsson i Team Coop:s nya kläder från Trimtex. FOTO: Team Coop.

Annika Löfström och Jimmie Johnsson i Team Coop:s nya kläder från Trimtex. FOTO: Team Coop.

Trimtex klär upp Team Coop

Den norska klädleverantören Trimtex kommer att vara officiell klädpartner till Team Coop de närmaste två åren.

Det professionella teamet inom Swix Ski Classics, Team Coop, består av åtta elitskidåkare. De svenska åkarna Oskar Svärd, Jimmie Johnsson, Annika Löfström och Bill Impola. Morten Eide Pedersen, Emilie Kristofferesen och Hilde Losgård Landheim från Norge och Seraina Boner från Schweiz.

Trimtex har i snart 40 år levererat tekniska tränings- och tävlingskläder till stora klubbar och företag världen över. Huvudfokus är på individuella konditionsidrotter som längdskidor, cykel, löpning/friidrott, orientering och triathlon.

– Det är ofta de små detaljerna som kan vara avgörande i kampen om en seger. Det är tuff konkurrens inom sporten, och vi är helt beroende av toppkvalitet på våra tränings- och tävlingskläder. Team Coop upplever Trimtex som mycket professionella och med många års erfarenhet. Trimtex har en bred kollektion som täcker hela vårt klädbehov, säger Oskar Svärd, Team Director Team Coop.

All Trimtex produktutveckling sker i Norge, och materialen kommer i huvudsak från erkända leverantörer i Europa. Trimtex har försäljningskontor i hela Norden, och det är en klar fördel eftersom Team Coop har utövare från både Sverige och Norge.

– Team Coop är en mycket viktig satsning för oss och vi ser fram emot ett gott samarbete. Att klä upp ett skidteam med så klara ambitioner är med och förstärker vår position i en marknad med stor konkurrens. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att bli givande för båda parter, säger Tor Eivind Augland, VD på Trimtex.

Följ Team Coop och Trimtex under helgens rullskidtävling Alliansloppet! Mer om teamets design och kläder kommer under säsongen.

Följ Team Coop på www.teamcoop.se och på teamets Facebook

Se mer information om Trimtex på www.trimtex.se

trimtex_jimmie_annika.jpg
Jimmie och Annika är laddade inför Alliansloppet i sina nya dressar från Trimtex. FOTO: Team Coop.


Tävlingar och Evenemang

 09/03/2018Resa till Engadin Skimarathon med GSToursLängdåkning
 24/03/2018TornedalsloppetLängdåkning
 14/04/2018Fjälltopploppet motionsklass
 25/04/2018Resa till Svalbard Skimaraton med Global Sports Tours (GStours)Längdåkning
Se hela schemat
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör