Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Visma Ski Classics har startat en fantasyliga där man kan skapa egna Pro Teams.
Visma Ski Classics har startat en fantasyliga där man kan skapa egna Pro Teams!

Visma Ski Classics lanserar Fantasy!

Långloppserien Visma Ski Classics har nyligen lanserat sin egen fantasyliga där man kan skapa egna Pro Teams!
Ski Classics drar ju nu vidare med Kaiser Maximilan Lauf i Österrike på lördag

Inom proffsidrott har fantasy-ligor ökat snabbt för att koppla samman fansen med livesport. I Visma Ski Classics Fantasy startar varje ”team-ägare” med 40000 fantasy-dollar för att spendera på upp till 10 åkare efter eget val.

Priserna på åkarna beror på deras tidigare resultat och priserna ändras under säsongen beroende på resultatet. Så ett välskött team kommer både att ha många poäng och öka sina budgetar.

Fantasy Pro Teams kan välja och byta åkare fram till 23:00 dagen före tävling. Och efter varje tävling kan åkare säljas för sitt nya värde.

Poängen i Visma Ski Classics Fantasy kommer att beräknas genom att lägga till alla champion-, sprint-, klättring- och ungdomspoäng samlade av Fantasy Pro Team-åkare.
Eftersom ungdomspoängen, som samlas av åkare upp till 26 år, är de samma som champion-poäng blir värdet för ungdom-åkarna högt och lyfter fram nya åkare i touren.

Registrering av ett Fantasy Pro-team är gratis.

De tre bästa Fantasy Pro-lagen kommer att tilldelas priser enligt nedan:
1:a 500 euro + officiell champion glasblock + 2 gratis startplatser i Visma Ski Classics Final och Bankett 2019
2:a 250 euro
3:e 125 euro

– Lanseringen av Visma Ski Classics Fantasy är ett viktigt steg i vår ambition att komma närmare våra fans med vår sport. Det är en process vi ska fortsätta med. Fantasy är också jättekul. Jag har lanserat mitt eget Fantasy Pro Team och siktar mot toppen, säger David Nilsson, VD Ski Classics.

Du skapar ditt eget Pro Team via länken nedan:
Visma Ski Classics Fantasy

fantasy_lista.jpg

Siste nyheter

Efter en lång och framgångsrik skidkarriär har nu Maria Rydqvist ett arbete när skidåkningen på Idre Fjäll. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Maria Rydqvist får nya utmaningar på Idre Fjäll

Sedan mitten av september jobbar förre landslagsåkaren Maria Rydqvist på Idre Fjäll. Tjejen som slutade sin aktiva karriär två gånger om trivs nu med ett att ha ett jobb så nära skidmiljön. – Det kä...
Natalia Nepryaeva vann 10 kilometer skejt i finska Olos på söndagen. FOTO: Fredrik Varfjell/Bildbyrån.

Nepryaeva och Melnichenko vinnare i Olos

Det blev två ryska segrare vid söndagens fristilslopp i finska Olos. Natalia Nepryaeva vann närmast före Victoria Carl, Tyskland och Andrey Melnichenko vann före landsmannen Alexander Bolshunov.