Annonsör
AnnonsörAnnonser
Stina Nilsson ser fram emot att starta säsongen med supersprinten i Östersund kommande helg. FOTO: Vitamin Well.

Stina Nilsson ser fram emot att starta säsongen med supersprinten i Östersund kommande helg. FOTO: Vitamin Well.

Vitamin Well fortsätter satsa på längdåkning

Vitamin Well satsar vidare på längdåkning. Det svenska företaget har förlängt sitt avtal med Stina Nilsson och är leverantör av sportdrycken Vitamin Well+ till VW Supersprint i Östersund kommande helg.
– Det blir riktigt kul att starta säsongen med en supersprint. Det kommer vara många bra åkare på plats och förhoppningsvis blir det en spännande tävling att följa för publiken, säger Vitamin Well-ambassadören Stina Nilsson i ett pressmeddelande.

Stina och flera andra världsåkare kommer att tävla på en bana som mäter 100 meter. En ny läktare med plats för 8000 personer har byggts upp inför tävlingen och borgar för en härlig stämning i Östersund  

– Det blir en sprakande start på säsongen och en viktig del i Vitamin Wells satsning på längdskidor. Formatet supersprint känns spännande och vi hoppas kunna lyfta upplevelsen för både atleter och åskådare, Petter Ericson Hållén, Sports Marketing Manager, Vitamin Well.  

Vitamin Well kommer förse alla åkare med sportdrycken Vitamin Well+ precis som under världscuperna i Falun och Ulricehamn under förra säsongen. Dessutom kommer företaget vara på plats och arrangera aktiviteter för besökarna under hela helgen.

– Det är viktigt för oss att genomföra och utveckla evenemanget med partners som brinner för längdskidor. Det gör Vitamin Well, säger Ante Andersson på Sportkompaniet som arrangerar tävlingen i Östersund.

Vitamin Well har i dagarna också gjort klart med en ny ambassadörer, det finska esset Kerttu Niskanen. Enligt uppgift så blir också ytterligare en svensk landslagsstjärna i längdåkning ambassadör för Vitamin Well inom kort.

 


Tävlingar och Evenemang

 07/12/2017Skid- & YogalägerLängdåkning
 17/12/2017Östersund ClassicLängdåkning
 06/01/2018Nordic Ski MarathonLängdåkning
 06/01/2018Camp RipanloppetLängdåkning
 07/01/2018AXA Ski MarathonLängdåkning
 10/01/2018Resa till Kaiser Maximilian Lauf med Global Sports Tours (gstours.se)Längdåkning
 11/01/2018Vasaloppsläger i FalunLängdåkning
 18/01/2018Skid- & Yogaläger
 24/01/2018Resa till Marcialonga 2018 med Global Sports Tours (gstours.se)Längdåkning
 27/01/2018Östersund Ski MarathonLängdåkning
Se hela schemat
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör