Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Erik Wickström slog världsrekord på 24-timmarsskidåkning för en veckan sedan. Här är Erik tillsammans sitt supportgäng. FOTO: Magnus Östh.
Erik Wickström slog världsrekord på 24-timmarsskidåkning för en veckan sedan. Här är Erik tillsammans sitt supportgäng. FOTO: Magnus Östh.

Wickström om 24-timmars

Det har nu gått en vecka sedan Erik Wickström satte det galna världsrekordet i 24-timmarsskidåkning, genom att staka 438,575 km på en bana på 412 meter i Vålådalen.
Nu har Erik skrivit sin ”the story” om dygnet på sin blogg.

I Eriks långa rapport med gott om fina bilder går det bland annat att läsa om matintag, vätskeintag, utrustning, handledssmärta, snittpulser, snöfall samt tacksamhet och glädje.

Läs hans ”the story” här: http://erikwickstrom.se/2016/04/08/24-timmars-pa-skidor-2016-the-story/

erik_rekordkille.jpg
Så här glad blir man när man slagit världsrekord. FOTO: Magnus Östh.

Siste nyheter

I samarbete med Rikard Tynell presenterar Längd.se träningsprogram inför Vasaloppet och andra långlopp i vinter. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Träningsprogram inför Vasaloppet - del 2

Nu fortsätter vi vi med träningsprogram inför vinterns långlopp med fokus på något av loppen under Vasaloppsveckan 2019. Rikard Tynell, som driver Tynell Activity och är officiell vasaloppscoach, lev...
Dagens snabbaste juniorer i Bruksvallarna var Axel Aflodal, tvåa, Leo Johansson, etta och Johan Herbert, trea. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Leo Johansson visade fin premiärform

Herrjuniorerna fick tävla sist av alla i Bruksvallarna under lördagen. Att det var lite sämre spår störde inte smålänningen Leo Johansson, Skillingaryds FK som vann 13,5 sekunder före Offerdals SK:s ...