Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
SIMON ANDERSSON, Domnarvets GoIF (bakom) är ny i Team Sunpocket inför nästa säsong. Foto: MOA MOLANDER KRISTIANSEN

SIMON ANDERSSON, Domnarvets GoIF (bakom) är ny i Team Sunpocket inför nästa säsong. Foto: MOA MOLANDER KRISTIANSEN

Team Sunpocket satsar vidare

Team Sunpocket är ett gäng unga, lovande killar från Dalarna som satsar hårt.
Nu gör man en ny satsning och har fått med sig Simon Andersson från Domnarvets GoIF som siste man på laget.
Därmed är det fem åkare och en manager som ingår i Team Sunpocket inför säsongen 2010-2011.

- Vi håller på att lägga en lägerplan för sommaren och hösten och jag räknar med att vi får till åtminstone fyra läger, säger Simon Andersson till langd.se.
- Målet är att vi kanske ska kunna tävla för Team Sunpocket i framtiden, men det sker inte kommande vinter. Men vi sporrar varandra på träningarna. I sommar blir det läger i Torsby och Idre och möjligen några kortare helgläger i Borlänge, säger Simon, som själv studerar vid skidgymnasiet i just Torsby.
Man har ingen egen tränare, utan Robin Bornström från Domnarvet är både ledare och aktiv.
- Vi försöker också ragga några sponsorer till teamet, säger Simon vidare.
Av de fem åkarna är Gustav Eriksson från IK Jarl också med i U-landslaget och har visat mycket bra resultat. De övriga som ingår i Team Sunpocket inför den kommande säsongen är förutom Gustav och Simon också Jesper Arnesson och Simon Hallström från Idre, samt Mikael Sandgren från IFK Mora SK, som är den ende i teamet som går upp i seniorklassen 2010-2011.

Senaste nyheterna

Johan Häggström, Oskar Svensson, William Poromaa och Jens Burman på torsdagens presskonferens inför fredagens VM-stafett. FOTO: Johanna Lundberg/Bildbyrån.

Startlista VM Oberstdorf – stafett herrar torsdag

I morgon fredag är det dags för herrstafetten vid VM i Oberstdorf, Tyskland. Starten går 13.15. Sverige ställer upp med följande fyra åkare: Johan Häggström, Oskar Svensson, Jens Burman och William Po...
Svensk glädje sedan Elvira Öberg spurtat Sverige till seger på stafetten i Nove Mesto. FOTO: Philip Brem, Gepa Pictures/Bildbyrån.

Stafettsuccé för de svenska skidskyttetjejerna

Kvartetten Mona Brorsson, Hanna Öberg, Linn Persson och Elvira Öberg vann skidskyttestafetten i Nove Mesto på torsdagen. Med segern säkrade de också en totalseger i stafett-världscupen.. – Jag är så...