Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Adam Steen lämnar Falun Borlänge SK blir klubbkompis med Martin Holmstrand och Jimmie Johnsson i Axa SC kommande vinter. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Adam Steen lämnar Falun Borlänge SK blir klubbkompis med Martin Holmstrand och Jimmie Johnsson i Axa SC kommande vinter. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Adam Steen byter till Axa SC

Adam Steen tar klivet från Falun Borlänge SK till AXA Sports Club kommande säsong.
– Där jag blir klubbkompis med Martin Holmstrand och Jimmie Johnsson, som redan är träningskompisar till mig. En klubb som jag känner mig stolt över att representera, säger Adam.

”Detta är ett beslut som växt fram under de senaste säsongerna. Jag har inte riktigt trivts i miljön kring hur min föregående klubb styrts, det kan en del gånger ha varit lite för mycket föräldrar som bestämt och styrt kring laguttagningar, kontrakt inför nya säsonger och så vidare”, skriver Adam på sin blogg.

Adam skriver också att han hoppar av DSA - Dala Sports Academy:
”En annan sak som jag ändrar är att jag valt att tacka nej till min plats på DSA light till hösten. Till största del på grund av min flytt till Norge, men även här för att jag har upplevt det personligen som att jag tränat för någon annans skull än min egen.”

”För min del så är det inga hard feelings någonstans och jag är tacksam för det jag har fått upplevt genom åren med de två organisationerna! Nu blickar vi framåt och ser till så att framtiden blir ännu ljusare, detta kommer bli kul”, avslutar Steen sitt blogginlägg.

Läs Adams blogginlägg i sin helhet här:

www.adamsteen.se/

 

Senaste nyheterna

Sebastian Samuelsson menar att FIS blundar för problemen kopplade till coronapandemin. FOTO: Mathias Mandl/GEPA pictures/Bildbyrån.

Längdåkningen gör fel menar Samuelsson

Världscupen i skidskytte och längdåkning startar båda sista helgen i november i Finland. Sedan ska längdåkarna till tre ytterligare länder före jul. Skidskyttarna gör bara en anhalt till, i Österrike ...