Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Visma Ski Classics och Discovery Sweden fortsätter samarbeta och tionde säsongen sänds gratis i Kanal 9 och på Eurosport Player. FOTO: Visma Ski Classics.
Visma Ski Classics och Discovery Sweden fortsätter samarbeta och tionde säsongen sänds gratis i Kanal 9 och på Eurosport Player. FOTO: Visma Ski Classics.

Visma Ski Classics fortsätter samarbeta med Discovery Sweden

Förra säsongen var Discovery mediepartner för Visma Ski Classics i Sverige med sina sändningar på Kanal 9 och Eurosport Player. Efter ett framgångsrikt samarbete har båda parter kommit överens om att ingå ett förlängt tvåårigt avtal. De svenska fansen kan redan nu förbereda sig för att följa loppen  kommande säsong tio gratis i Kanal 9 och på Eurosport Player.

– Vi är nöjda med att förlänga detta samarbete på den svenska marknaden under de kommande säsongerna. Discovery är en utmärkt partner och sändningarna har mottagits mycket väl av våra fans, mycket tack vare deras kommentatorer av toppklass, säger Visma Ski Classics VD David Nilsson.

– Vi är glada att förlänga vårt framgångsrika samarbete med Visma Ski Classics och kunna presentera skidåkning i världsklass för våra TV-tittare, säger Marcus Törngren, redaktör chefredaktör för Discovery Networks Sweden och Eurosport.
 
Visma Ski Classics säsong 10 - 2019/2020:

Event 1: 29 november, Livigno Pro Team Tempo, Livigno Italien 15 km
Event 2: 1 december, Livigno Prologue, Livigno Italien 35 km
Event 3: 14 december, La Venosta, Val Venosta Italien 45 km
Event 4: 11 januari, Kaiser Maximilian Lauf, Seefeld Österrike 60 km
Event 5: 198 januari, La Diagonela, St Moritz Schweiz 65 km
Event 6: 26 januari, Marcialonga, Trentino Italien 70 km
Event 7: 1 februari, Toblach-Cortina Italien 42 km
Event 8: 9 februari, Jizerska Padesatka, Tjeckien 50 km
Event 9: 1 mars, Vasaloppet, Sverige 90 km
Event 10: 21 mars Birkebeinerrennet, Norge 54 km
Event 11: 28 mars, Reistadlöpet Bardufoss, Norge 50 km
Event 12: 4 april, Ylläs-Levi Finland 70 km

 

Siste nyheter

Klas Nilsson vann 7-mila precis som förra året. Bilden är från i fjolårets seger. FOTO: 7-mila. 

Klas Nilsson och Ida Dahl vann 7-mila

Det blev solklara segrare i både herr- och damklassen på 7-mila mellan Vindeln och Robertsfors. Klas Nilsson, Skellefteå XC/Team Igne och Ida Dahl, IFK Mora SK/Team Ramudden heter vinnarna i 50:e lopp...
startflytt

Startplatsen för Vasaloppet 45 och Nattvasan 45 flyttas

På grund av rådande väderförhållanden och bristen på snö i Vasaloppsarenan har Vasaloppet tagit beslutet att flytta starten för två av vinterveckans lopp. Det är Vasaloppet 45 (f d Halvvasan) och Natt...
Ebba Andersson kämpade mot Heidi Weng och Ingvild Flugstad Östberg men fick ge sig på upploppet och blev fyra. FOTO: Bildbyrån/Carl Sandin.

Ny fjärdeplats för Ebba Andersson bakom tre norskor

Det blev en ny fjärdeplats för Ebba Andersson på den andra etappen av Ski Tour 2020 i Östersund. Therese Johaug utökade sin ledning och vann knappa minuten före trion Heidi Weng, Ingvild Flugstad Östb...