Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Visma forsätter som titelpartner för Ski Classics. På bilden ser vi Marcus Johansson, Lager 157 Ski Team, i front vid förra vinterns prolog i Livigno. FOTO: Visma Ski Classics.
Visma forsätter som titelpartner för Ski Classics. På bilden ser vi Marcus Johansson, Lager 157 Ski Team, i front vid förra vinterns prolog i Livigno. FOTO: Visma Ski Classics.

Visma fortsätter som titelpartner för Ski Classics

Visma och W Sportsmedia, rättighetsinnehavare för Ski Classics, har förlängt titelpartneravtalet för långloppsmästerskapet. Visma har varit titelpartner sedan 2015.

– Sponsring av Visma Ski Classics under de senaste fyra åren har varit en framgångshistoria för Visma. Touren fortsätter att växa i popularitet, vilket ger vårt märke stor exponering och positiv uppmärksamhet. Vi kunde inte vara lyckligare med utvecklingen av Visma Ski Classics. Det som gör Visma Ski Classics så unikt är att det är öppet för alla att delta. Vi är stolta över att sponsra en sport och en serie evenemang som främjar hälsa och en aktiv livsstil för människor, säger Öystein Moan, VD för Visma.
 
– Att fortsätta med Visma som titelpartner för de kommande åren är mycket positivt för touren. De är en stark partner i utvecklingen av Ski Classics. Hur Visma aktiverar sitt engagemang i Ski Classics kan användas som en förebild för hur marknadsföring inom sport kan vara ett bra verktyg för att engagera en hel organisation, bygga varumärkesigenkänning och varumärkespositionering, säger David Nilsson, VD Ski Classics
 
Kommande Visma Ski Classics säsong X är tourens tionde säsong och lanserar flera nya saker. Visma Ski Classics Challengers-serien är en av dem - ett nytt koncept skapat för att ansluta och främja långloppsskidåkning året runt om i världen.
 
Fler nyheter presenteras kommande veckor ...!
 
Visma Ski Classics X (2019/2020):

Lopp 1: 29 november, Livigno Pro Team Tempo, Livigno Italien 15 km
Lopp 2: 1 december, Livigno Prologue, Livigno Italien 35 km
Lopp 3: 14 december, La Venosta, Val Venosta Italien 45 km
Lopp 4: 11 januari, Kaiser Maximilian Lauf Seefeld Österrike 60 km
Lopp 5: 18 januari, La Diagonela St Moritz Schweiz 65 km
Lopp 6: 26 januari, Marcialonga Trentino Italien 70 km
Lopp 7: 1 februari, Toblach-Cortina Italien 42 km
Lopp 8: 9 februari, Jizerska Padesatka Tjeckien 50 km
Lopp 9: 1 mars, Vasaloppet Sverige 90 km
Lopp 10: 21 mars Birkebeinerrennet Norge 54 km
Lopp 11: 28 mars, Reistadlöpet Bardufoss Norge 50 km
Lopp 12: 4 april, Ylläs-Levi Finland 70 km

Siste nyheter

Oskar Kardin ser ut att missa årets Vasalopp på grund av hjärnskakning. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Hjärnskakning kan stoppa Kardin från Vasaloppet

I fjol var Oskar Kardin, Östersunds SK:s och Team Ragde Eiendom, nia och bäste svensk på Vasaloppet och i senaste Visma Ski Classics-loppet, Jizerska, var han tvåa. Nu kan dock Kardin missa årets Vas...
Isabel Salén och Markus Lundholm fick kliva upp på pallen på dagens världscuplopp i skidorientering. FOTO: Svenska orienteringsförbundet.

Sköna kvitton för Isabel Salén och Markus Lundholm

Isabel Salén och Markus Lundholm slutade tvåa respektive trea i tisdagens världscuplopp i skidorientering, en medeldistans med masstart. "Fantastiskt", säger Salén. "Jag är jättenöjd", summerar Lund...
Fyra olympiska guldmedaljörer åker Nattvasan på fredag: Marcus Hellner, Gunde Svan, Anna Jönsson Haag och Fredrik Lindström. FOTO: Vasaloppet.

Olympisk guldglans över Nattvasan

På fredag natt körs Nattvasan 90 för fjärde året och Nattvasan 45 för andra året – en magiskt nattlig skidfärd i fäders spår! Bland de drygt 2 200 anmälda finns även fyra olympiska guldmedaljörer. – ...