Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Visma forsätter som titelpartner för Ski Classics. På bilden ser vi Marcus Johansson, Lager 157 Ski Team, i front vid förra vinterns prolog i Livigno. FOTO: Visma Ski Classics.
Visma forsätter som titelpartner för Ski Classics. På bilden ser vi Marcus Johansson, Lager 157 Ski Team, i front vid förra vinterns prolog i Livigno. FOTO: Visma Ski Classics.

Visma fortsätter som titelpartner för Ski Classics

Visma och W Sportsmedia, rättighetsinnehavare för Ski Classics, har förlängt titelpartneravtalet för långloppsmästerskapet. Visma har varit titelpartner sedan 2015.

– Sponsring av Visma Ski Classics under de senaste fyra åren har varit en framgångshistoria för Visma. Touren fortsätter att växa i popularitet, vilket ger vårt märke stor exponering och positiv uppmärksamhet. Vi kunde inte vara lyckligare med utvecklingen av Visma Ski Classics. Det som gör Visma Ski Classics så unikt är att det är öppet för alla att delta. Vi är stolta över att sponsra en sport och en serie evenemang som främjar hälsa och en aktiv livsstil för människor, säger Öystein Moan, VD för Visma.
 
– Att fortsätta med Visma som titelpartner för de kommande åren är mycket positivt för touren. De är en stark partner i utvecklingen av Ski Classics. Hur Visma aktiverar sitt engagemang i Ski Classics kan användas som en förebild för hur marknadsföring inom sport kan vara ett bra verktyg för att engagera en hel organisation, bygga varumärkesigenkänning och varumärkespositionering, säger David Nilsson, VD Ski Classics
 
Kommande Visma Ski Classics säsong X är tourens tionde säsong och lanserar flera nya saker. Visma Ski Classics Challengers-serien är en av dem - ett nytt koncept skapat för att ansluta och främja långloppsskidåkning året runt om i världen.
 
Fler nyheter presenteras kommande veckor ...!
 
Visma Ski Classics X (2019/2020):

Lopp 1: 29 november, Livigno Pro Team Tempo, Livigno Italien 15 km
Lopp 2: 1 december, Livigno Prologue, Livigno Italien 35 km
Lopp 3: 14 december, La Venosta, Val Venosta Italien 45 km
Lopp 4: 11 januari, Kaiser Maximilian Lauf Seefeld Österrike 60 km
Lopp 5: 18 januari, La Diagonela St Moritz Schweiz 65 km
Lopp 6: 26 januari, Marcialonga Trentino Italien 70 km
Lopp 7: 1 februari, Toblach-Cortina Italien 42 km
Lopp 8: 9 februari, Jizerska Padesatka Tjeckien 50 km
Lopp 9: 1 mars, Vasaloppet Sverige 90 km
Lopp 10: 21 mars Birkebeinerrennet Norge 54 km
Lopp 11: 28 mars, Reistadlöpet Bardufoss Norge 50 km
Lopp 12: 4 april, Ylläs-Levi Finland 70 km

Siste nyheter

Lina Korsgren anställer cykeltränaren Mattias Reck för att stå emot Marit Björgen på Vasaloppet. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Vasaloppssegraren Korsgren ska stoppa Björgen

Vasaloppssegrarinnan, Lina Korsgren, tar nu hjälp av Tour de France-tränare i kampen om att stoppa Marit Björgen från Vasaloppsseger. – Jag kommer anställa cykelproffstränaren, Mattias Reck, i Team R...
bild_grand_classics

Visma Ski Classics lanserar Grand Classics

Till säsong XI av Visma Ski Classics lanseras nu Grand Classics Grand Slam där följande fyra lopp ingår: Marcialonga, Jizerska Padesatka, Vasaloppet, och Birkenbeinerrennet. Ingen åkare har vunnit al...