Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
skidkonfa_salen

Huvudansvarig för skid-konfirmation sökes

I sommar startar ett helt nytt evenemang upp i Sälen där skidåkande ungdomar har möjlighet att kombinera träning och konfirmation.
– Vi söker just nu en driven och ansvarsfull person som kan tänka sig att hjälpa till att starta upp detta samt ha ett huvudansvar för evenemanget som startar sommaren 2020, berättar Jennie Börjesson Eriksson från arrangerande Malungs OK Skogsmårdarna.

Skid-konfirmation kommer ske samtidigt som den konfirmation för orienterare som Malungs OK Skogsmårdarna sedan flera år arrangerar i Sälenfjällen. Datum för lägret är 9-29 juni 2020. Lägret kommer hålla till i Tandådalen.

– Vi kommer att ha ett liknande upplägg som för OL-konfan, säger Jennie Börjesson Eriksson.

Nu söker man alltså någon som kan vara huvudtränare under lägret.

– Vi söker en person med erfarenhet av längdskidåkning och helst någon som har erfarenhet av att vara ungdomsledare, fortsätter Jennie.
 
Du som är intresserad av att bli huvudansvarig för skid-konfirmationen i Sälen hittar mer information här.

 

Siste nyheter

Klas Nilsson vann 7-mila precis som förra året. Bilden är från i fjolårets seger. FOTO: 7-mila. 

Klas Nilsson och Ida Dahl vann 7-mila

Det blev solklara segrare i både herr- och damklassen på 7-mila mellan Vindeln och Robertsfors. Klas Nilsson, Skellefteå XC/Team Igne och Ida Dahl, IFK Mora SK/Team Ramudden heter vinnarna i 50:e lopp...
startflytt

Startplatsen för Vasaloppet 45 och Nattvasan 45 flyttas

På grund av rådande väderförhållanden och bristen på snö i Vasaloppsarenan har Vasaloppet tagit beslutet att flytta starten för två av vinterveckans lopp. Det är Vasaloppet 45 (f d Halvvasan) och Natt...
Ebba Andersson kämpade mot Heidi Weng och Ingvild Flugstad Östberg men fick ge sig på upploppet och blev fyra. FOTO: Bildbyrån/Carl Sandin.

Ny fjärdeplats för Ebba Andersson bakom tre norskor

Det blev en ny fjärdeplats för Ebba Andersson på den andra etappen av Ski Tour 2020 i Östersund. Therese Johaug utökade sin ledning och vann knappa minuten före trion Heidi Weng, Ingvild Flugstad Östb...