Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Nu är det klart vilka som vunnit valfritt vallapaket från Tynell Activity till något av loppen under Vasaloppsveckan. FOTO: Tynell Activity.
Nu är det klart vilka som vunnit valfritt vallapaket från Tynell Activity till något av loppen under Vasaloppsveckan. FOTO: Tynell Activity.

Patrik och Joel vinnare av vallapaket från Tynell Activity

I samarbete med Tynell Activity så genomförde vi en tävling där man kunde vinna valfritt vallapaket till något av loppen i Vasaloppsveckan 2020. Nu är det klart vilka de två vinnarna blev: Patrik Grundström och Joel Andersson.

Frågorna i tävlingen var följande:

Fråga 1:  Vilken svensk herråkare var bäst placerad på Vasaloppet 2019?
Svar: Oskar Kardin, 9:a.

Fråga 2, utslagsfråga:  Gissa segertiden (minuter och sekunder) i herrklassen på Bessemerloppet som avgörs söndag 16 februari.
Svar: 128 minuter och 39 sekunder som Gabriel Höjlind, IFK Mora SK, segrade på.

Närmast på utslagsfrågan var Patrik Grundström, endast 6 sekunder ifrån. Näst bäst på utslagsfrågan var Joel Andersson, 39 sekunder ifrån.

Vi gratulerar vinnarna som har meddelats per e-post.

 

 

Siste nyheter

Anders Byström blir ny landslagschef för de svenska längdåkarna och och lämnar rollen i skidskytteförbundet. FOTO: Johan Trygg.

Anders Byström blir ny landslagschef

Efter ett år som landslagschef för svenska skidskytteförbundet och flera år som tränare på elitnivå i både Sverige och Norge kommer Anders Byström nu tillbaka till Svenska Skidförbundet. Där ska han a...