Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Emil Persson och Anton Karlsson under veckans Skiergpass som sänds på sociala medier på söndag. Lager 157 Ski Team kommer fortsätta att lägga ut en pass varje söndag 19.00.
Emil Persson och Anton Karlsson under veckans Skiergpass som sänds på sociala medier på söndag. Lager 157 Ski Team kommer fortsätta att lägga ut en pass varje söndag 19.00.

Veckans Skiergpass blir virtuellt med Lager 157 Ski Team

Förra sommaren släppte långloppslaget Lager 157 Ski Team något man kallade Veckans Skiergpass. Varje söndag från mitten av juli fram till Vasaloppet kom ett nytt pass ut i sociala medier. Nu fortsätter man med att lägga ut ett nytt pass kommer ut varje söndag.

Inslaget Veckans Skiergpass, förslag på träningspass för Skierg, bemöttes väldigt väl. Så väl att många hörde av sig för att fråga om det kommer fler pass och i söndags kom det första passet i årets omgång.

– Det har hela tiden varit vår ambition att det ska komma en fortsättning och nu under våren testar vi göra det lite mer virtuellt, säger Lager 157 Ski Team:s sportchef Anton Järnberg.

Årets omgång inleddes med ett pass i form av ett videoklipp som sändes på social media. Genom det första passet fick tittaren möjlighet att köra 10 x 500 meter tillsammans med Andreas Holmberg, under coachning av Anton Karlsson, båda två åkare i teamet. Så här kommer det även att fortsätta under våren är tanken. Varje söndag kl 19.00 kommer ett nytt pass ut tillsammans med någon av teamets åkare.  

– Vi märker redan efter första avsnittet att detta gillas av våra följare och det är klart, vem vill inte mäta sina krafter på Skierg med några av världens bästa långloppsåkare, säger Järnberg.

Ett nytt pass kommer ut varje söndag kl 19.00 på teamets Facebook och Youtube, där passen också ligger kvar och går att köra i efterhand.

 

Följ serien på:
Facebook: Lager 157 Ski Team
Instagram: @lager157skiteam
You Tube: Lager 157 Ski Team

Siste nyheter

Jörgen Brink vill inspirera till sommarträning genom att bjuda in till virtuella Brink Tour på SkiErg.

Jörgen bjuder in till virtuella Brink Tour

Trefaldige Vasaloppsvinnaren Jörgen Brink vill ge alla tävlingssugna en fin utmaning under sommar och höst. Han bjuder in till en virtuell tour på SkiErg under namnet Brink Tour. – Jag hoppa att det ...
Rehns BK kan bli Sveriges starkaste klubb på herrjuniorsidan i vinter.

Rehns BK förstärker med Bergström och Berg

Rehns BK är en uppstickare i skid-Sverige som samlar många satsande herrjuniorer. Truls Gisselman är den mest framgångsrika åkaren i klubbens satsning på duktiga juniorer. Nu satsar klubben ytterligar...
Det bjud på toppenförhållanden i Torsby skidtunnel nu. FOTO: Torsby Skidtunnel & Sportcenter.

Fina förhållanden i skidtunneln i Torsby

Vill man få några riktigt fina skidturer nu mitt i sommaren så är det ett bra läge att åka till Torsby skidtunnel. – Vi har stenhårda fina spår nu och har fått mycket fina omdömen, bland annat från l...