Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
rull_skejt_bw

Riktlinjer för tävlingsarrangörer sommaren 2020

Längdrådet har med underlag från arbetsgruppen för rullskidor beslutat om kompletteringar av Svenska skidförbundets allmänna rekommendationer för att kunna genomföra tävlingar sommaren 2020.

I första hand ska alla arrangörer ta del av SSF:s centrala information om hur verksamheten ska bedrivas med tanke på Corona-pandemin.

All information finns samlad i SSF:s portal för Corona-frågor: www.skidor.com/corona

I enlighet med RF:s instruktioner så har längd- och rullskidor tagit fram följande kompletteringar för genomförande av tävlingar.

Kompletteringarna gäller tillsvidare men kan uppdateras med kort varsel om läget förändras, det är viktigt att arrangörer håller sig uppdaterade på det senaste via SSF:s kanaler ända till sitt planerade arrangemang är genomfört.

Siste nyheter

Nu är åter 16-17 januari datumen som gäller för vinterns världscup i Ulricehamn. Bilden från 2017 när man arrangerade för första gången. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Nytt datum för World Cup i Ulricehamn

Till vintern väntas en sprinthelg när världscupen kommer till Lassalyckan och Ulricehamn. Nu har tävlingarna återgått till sitt ursprungliga datum, 16–17 januari 2021, för att inte krocka med SM-veck...
Det blir individuell start på rullskid-SM i Lidköping den 9 augusti. FOTO: Lidköpings VSK.

Individuell start på rullskid-SM i Lidköping

Efter önskemål från arrangerande Lidköpings VSK så har Svenska skidförbundets arbetsgrupp för rullskidor beslutat att ändra SM-tävlingen i Lidköping 9 augusti från masstart till individuell start.