Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

rull_skejt_bw

Riktlinjer för tävlingsarrangörer sommaren 2020

Längdrådet har med underlag från arbetsgruppen för rullskidor beslutat om kompletteringar av Svenska skidförbundets allmänna rekommendationer för att kunna genomföra tävlingar sommaren 2020.

I första hand ska alla arrangörer ta del av SSF:s centrala information om hur verksamheten ska bedrivas med tanke på Corona-pandemin.

All information finns samlad i SSF:s portal för Corona-frågor: www.skidor.com/corona

I enlighet med RF:s instruktioner så har längd- och rullskidor tagit fram följande kompletteringar för genomförande av tävlingar.

Kompletteringarna gäller tillsvidare men kan uppdateras med kort varsel om läget förändras, det är viktigt att arrangörer håller sig uppdaterade på det senaste via SSF:s kanaler ända till sitt planerade arrangemang är genomfört.

Senaste nyheterna

Större delen av Lager 157 Ski Team inför stundande säsong: Britta Johansson Norgren, Andreas Holmberg, Emil Persson, Anton Karlsson, Marcus Johansson, Elin Mohlin och teamchefen Anton Järnberg. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Lager 157 Ski Team är starkare än i fjol

Visma Ski Classics fortsätter att presentera teamen för säsong XI av Pro touren. Idag är det dags för det mest meriterade svenska laget, Lager 157 Ski Team. I fjol var laget tvåa i lagtävlingen bakom...