Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Moa Lundgren och Jens Burman åker på Fischer kommande säsong. Jens här med nytillskottet i det svenska vallateamet, Perry Olsson.

Moa Lundgren och Jens Burman åker på Fischer kommande säsong. Jens här med nytillskottet i det svenska vallateamet, Perry Olsson.

Lundgren och Burman till Fischer

Två av landslagets åkare som byter material inför kommande vinter är Moa Lundgren och Jens Burman. Bägge lämnar Salomon för Fischer.
– Bägge väljer att tävla på Fischers helhetslösning; skidor, pjäxor och bindningar. Det här är två unga åkare som har många år med viktiga tävlingar framför sig, säger servicechefen för Fischer i Sverige, Lasse ”Blixten” Jonsson.

– Vi kan erbjuda skidor av högsta kvalitet i både klassiskt och skate i alla de olika förhållanden som möter åkarna, fortsätter Lasse.

Moa och Jens har kunnat testa utrustning på både natursnö och i skidtunnlar under våren.

Fischer är det klart dominerande märket bland de svenska landslagsåkarna. Av åkarna i A-landslaget och Team Bauhaus åker 14 av 22 åkare på det österrikiska märket.

 

Senaste nyheterna

Större delen av Lager 157 Ski Team inför stundande säsong: Britta Johansson Norgren, Andreas Holmberg, Emil Persson, Anton Karlsson, Marcus Johansson, Elin Mohlin och teamchefen Anton Järnberg. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Lager 157 Ski Team är starkare än i fjol

Visma Ski Classics fortsätter att presentera teamen för säsong XI av Pro touren. Idag är det dags för det mest meriterade svenska laget, Lager 157 Ski Team. I fjol var laget tvåa i lagtävlingen bakom...