Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
NRK fortsätter att sända Visma Ski Classics i Norge. FOTO: Visma Ski Classcis/Magnus Östh.
NRK fortsätter att sända Visma Ski Classics i Norge. FOTO: Visma Ski Classcis/Magnus Östh.

NRK fortsätter sända Visma Ski Classics

NRK har sänt Visma Ski Classics i Norge de senaste fem åren och nu har båda parterna kommit överens om ett avtal på ytterligare fem år.

– Vi är glada över förlängningen med NRK och att vi tillsammans kan öka intresset för långlopp i Norge ytterligare. NRK är ett av världens ledande medieföretag inom vintersport och att de kan följa de kommande spännande uppgörelserna, inte minst på damsidan mellan norska OS-legenden Marit Björgen och de senaste fem säsongernas dominant Britta Johansson Norgren, har potentialen att bli episkt, säger David Nilsson, VD för Visma Ski Classics.

– Det känns fantastiskt bra att förlänga avtalet för en lång tid gällande långlopp. Visma Ski Classics passar bra in i NRK:s portfölj, säger Runar Østmo, chef för sporträttigheter hos NRK.

Siste nyheter

Det blir säkerligen flera tuffa intervaller på rullskidbanan i Torsby framöver, precis som under senaste lägret. FOTO: Lukas Johansson/Svenska skidförbundet.

Längdlandslaget stannar i Sverige i höst

En fin vecka i Torsby är genomförd, där A-landslaget och Team BAUHAUS fått fin träning i både löparskorna, i skidtunneln och på rullskidorna uppför Torsbys alla fina höjder. Fler dagar i Torsby kommer...
Oskar Svensson ser fram emot vintern och VM i Oberstdorf. Den klassiska sprintbanan passar honom som hand i handske. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Nu är Oskar Svensson på rätt spår igen

Oskar Svensson är en av de mest lovande svenska längdåkarna. De 24-årige Falun Borlänge-åkaren spåddes en lysande framtid efter sitt JVM-silver i sprint 2014 men sedan har inte allt gått på räls. Glö...
vl_trippeln_20

Över 560 deltagare siktar på Vasaloppstrippeln

Att skida, cykla eller springa Vasaloppet är en utmaning i sig. Att göra alla tre lopp under ett och samma kalenderår – det som kallas Vasaloppstrippeln – är en bragd! Med nyheten Vasaloppstrippeln 30...