Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

I vinter är Åsarna Ski Marathon ett Visma Ski Classics Challengers event. FOTO: Åsarna IK.

I vinter är Åsarna Ski Marathon ett Visma Ski Classics Challengers event. FOTO: Åsarna IK.

Åsarna Ski Marathon blir ett Visma Ski Classics Challengers event

13 februari är det dags för 13:e upplagan av Åsarna Ski Marathon. I vinter blir loppet för första gången ett Visma Ski Classics Challengers event.
Det är guldglans på loppet med Thomas Wassberg som banchef och Jan Ottosson som tävlingschef.
– Med Wassberg som banchef kan vi garantera perfekta spår, säger Ottosson.

Fler och fler långlopp i Sverige och utomlands väljer att bli Visma Ski Classics Challengers. Det senaste i raden är väletablerade Åsarna Ski Marathon i guldbyn Åsarna.

Åsarna Ski Marathon bjuder på en bana på ett varv över 46 kilometer som vindlar sig fram i terrängen nordväst om byn Åsarna. Starten är vid kyrkan och målet vid skidstadion.

Läs mer om Åsarna Ski Marathon via länken här.

Ansökningar om att gå med i Visma Ski Classics Challengers-familjen under säsongen 2020/21 accepteras till och med den 31 oktober 2020. Skicka ett mejl till challengeers@skiclassics.com eller ansök online på https://vismaskiclassics.com/challenger-events-registration/.

Senaste nyheterna

Större delen av Lager 157 Ski Team inför stundande säsong: Britta Johansson Norgren, Andreas Holmberg, Emil Persson, Anton Karlsson, Marcus Johansson, Elin Mohlin och teamchefen Anton Järnberg. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Lager 157 Ski Team är starkare än i fjol

Visma Ski Classics fortsätter att presentera teamen för säsong XI av Pro touren. Idag är det dags för det mest meriterade svenska laget, Lager 157 Ski Team. I fjol var laget tvåa i lagtävlingen bakom...