Annonsör
AnnonsörAnnonser
Artikkelarkiv - historisk

Amer Sports nya buss för service av Salomon och Atomic. FOTO: Amer Sport.

Amer Sports nya buss för service av Salomon och Atomic. FOTO: Amer Sport.

Amer Sport satsar på service- och testbuss

Amer Sport med varumärkena Salomon och Atomic investerar i framtiden genom att investera i en service- och testbuss.
Bussen som kommer att finnas på alla viktiga senior och junior tävlingar under vintern har allt som behövs för att serva de åkare som valt Salomon eller Atomic. Men den kommer också att erbjuda möjligheter till avkoppling och vila under tävlingshelgerna.

- Iden med bussen fick vi från våra kollegor i Norge som haft en servicebuss igång sedan ifjol, säger Åke Nilsson, racingansvarig på Salomon.
- Åke har gjort ett jättejobb med att designa och utforma bussen, fortsätter Kalle Zeitz, ansvarig för Amers längdsatsning. Bussen blir den naturliga mötesplatsen för våra juniorer, den erbjuder service men också goda råd och hjälp till våra åkare, fortsätter Kalle. Helt enkelt det där lilla extra.

- En än viktigare funktion har också bussen som en rullande teststation, fortsätter Kalle. Vi kommer under vintern att ha tester för konsumeter i samarbete med våra viktigaste butiker över hela Sverige. Då kan vi erbjuda tester utav skidor och pjäxor för alla, något som är unikt i längdsverige idag.

- Vi märker att de kommer in en mängd nya längdåkare som inte vet så mycket om utrustning och med bussen kan vi ge dem en unik möjlighet att prova både skate och klassiskt samt känna skillnad på olika utrustning, säger Kalle.

Ansvarig för bussen är Andreas Forneman som har en gedigen kunskap om utrustning och vallning.
- Redan första dagen har vi haft åkare som vi hjälpt med mätning av skidor och råd om struktur och valla, berättar Andreas.

Med bussen så tar Salomon och Atomic ytterligare ett steg in framtiden med unik service och test.

Från insidan av Salomon-Atomic-bussen. FOTO: Amer Sport.

Spannmätning i bussen. FOTO: Amer Sport.


Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör
Annonsör