Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Göteborgaren Anton Lindblad, som bytt klubb från Sollefteå till Hudiksvalls IF, är tillbaka på Oneway stavar. FOTO: Oneway.

Göteborgaren Anton Lindblad, som bytt klubb från Sollefteå till Hudiksvalls IF, är tillbaka på Oneway stavar. FOTO: Oneway.

Anton Lindblad åter på Oneway stavar

Efter några år på andra fabrikat så väljer nu Anton Lindblad att återvända till Oneway.
Anton som inför denna säsong också bytt klubb till Hudiksvalls IF satsar riktigt hårt inför kommande vinter.

Lindblad är med i svenska landslagets u-trupp som just nu är på läger i Obersdorf tillsammans a-landslaget. Styrkan hos Anton har varit sprintloppen som han hoppas kunna visa under kommande vinters världscuptävlingar.
 
– Oneway hälsar Anton välkommen tillbaka och ser honom som en viktig person i det utvecklingsarbete som vi bedriver med stavar, säger Pär Olofsson från Oneway i ett pressmeddelande.
 
Oneway har sedan tidigare bland andra Charlotte Kalla och Ida Ingemarsdotter som åker med det finska stavmärket i Sverige.

 

Senaste nyheterna

Britta Johansson Norgren är ute efter revansch och nya segrar i Visma Ski Classics kommande vinter. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Johansson Norgren vill ha revansch

Britta Johansson Norgren, Lager 157 Ski Team, hade chansen att vinna Visma Ski Classics totalt för sjätte säsongen i rad i vintras. Köldskadorna hon fick på säsongens första lopp, Engadin La Diagonela...
Det blir fler och fler damåkare i Visma Ski Classics. När säsong XI sammanfattas så är 33 procent av Pro Teamens åkare damer.

Rekordmånga damåkare i Visma Ski Classics

När Visma Ski Classics säsong XI sammanfattas kan vi dra slutsatsen att andelen damåkare i Pro Touren ökar. Nu är 33 procent av Pro Teamens åkare damer - mer än någonsin tidigare och det är ett nytt r...