Göteborgaren Anton Lindblad, som bytt klubb från Sollefteå till Hudiksvalls IF, är tillbaka på Oneway stavar. FOTO: Oneway.

Göteborgaren Anton Lindblad, som bytt klubb från Sollefteå till Hudiksvalls IF, är tillbaka på Oneway stavar. FOTO: Oneway.

Anton Lindblad åter på Oneway stavar

Efter några år på andra fabrikat så väljer nu Anton Lindblad att återvända till Oneway.
Anton som inför denna säsong också bytt klubb till Hudiksvalls IF satsar riktigt hårt inför kommande vinter.

Lindblad är med i svenska landslagets u-trupp som just nu är på läger i Obersdorf tillsammans a-landslaget. Styrkan hos Anton har varit sprintloppen som han hoppas kunna visa under kommande vinters världscuptävlingar.
 
– Oneway hälsar Anton välkommen tillbaka och ser honom som en viktig person i det utvecklingsarbete som vi bedriver med stavar, säger Pär Olofsson från Oneway i ett pressmeddelande.
 
Oneway har sedan tidigare bland andra Charlotte Kalla och Ida Ingemarsdotter som åker med det finska stavmärket i Sverige.

 

Senaste nyheterna

Fem unga åkare har tagits ut till Lager 157 Ski Team:s ungdomslag.

Fem åkare in i Lager 157 Ski Team:s ungdomslag

Intresset för att vara en del av Lager 157 Ski Team:s nya ungdomslag var jättestort. Av de dryga 60-talet intresserade har nu följande fem åkare valts ut: Anton Eriksson, Sollefteå skidor, Jonatan St...
Rikard Grip delar ut utmärkelsen Årets rookie till Stina Nilsson. FOTO: Håkan Blidberg.

Stina Nilsson Årets rookie!

Varje år delar svenska Svenska Skidskytteförbundet ut priset ”Årets rookie” till en aktiv skidskytt som tagit stora steg framåt i sin karriär under säsongen som gått. I år tilldelas priset en minst s...
Skidskyttelandslaget huvudtränare Johannes Lukas tillsammans med Sebastian Samuelsson och Martin Ponsiluoma redo för test. FOTO: Svenska Skidskytteförbundet.

Mittuniversitetet blir skidskyttets exklusiva testanläggning

Ett nytecknat samverkansavtal mellan Mittuniversitetet och Svenska Skidskytteförbundet säkerställer att Skidskyttelandslaget får tillgång till Mittuniversitetets spetskompetens avseende tester och for...