Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Calle Halfvarsson åker numera med stavar från KV+. FOTO: Grönedals Sport.
Calle Halfvarsson åker numera med stavar från KV+. FOTO: Grönedals Sport.

Calle Halfvarsson byter till KV+

Svenska skidlandslagets stora stjärna på herrsidan, Calle Halfvarsson, byter stavmärke inför nästa säsong. Calle har efter mycket testande valt att gå över till KV+.
- Valet av KV+ var enkelt, stavarna svarar bra och man får ut kraften i åkningen. En gedigen känsla helt enkelt, säger Calle i ett pressmeddelande.

Halfvarsson har redan kört ett antal rullskidtävlingar med det schweiziska stavmärket och gillar dem skarpt. Svensk agent för KV+ är Grönedals Sport i Åmål.

- Vi är mycket nöjda med att kunna presentera en svensk åkare i absolut världsklass med vår produkt KV+, säger man från Grönedals Sport i pressmeddelandet.

Sedan tidigare åker bland annat flera av de bästa norska åkarna på just KV+. Till exempel vinnaren av totala världscupen, Martin Johnsrud Sundby, samt långloppsessen John Kristian Dahl, Vasaloppsvinnare, och Johan Kjölstad .

Siste nyheter

Oskar Kardin vann Grönklitt Hill Race sex sekunder före Calle Halfvarsson. FOTO: Marcus Laggar.

Kardin tätt före Halfvarsson - Britta klar vinnare

Grönklitt Hill Race, som avgjordes i regnrusk på lördagsmorgonen, såg Oskar Kardin och Britta Johansson Norgren som segrare. I herrklassen var ett åtta åkare med till avgörandet upp till Toppstugan i...
petter_podcast

Podcast med Vasaloppsvinnaren Petter Eliassen

I senaste avsnittet av Visma Ski Classics poddcast, Livigno2Levi, intervjuas Vasaloppsvinnaren Petter Eliassen. Podden finns på Spotify och där du hittar poddar. I intervjun berättar Petter bland ann...