Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Mattias Reck är cykeltränaren som börjat träna skidåkare. Nu gästar han andra avsnittet av Carpool Alliansloppet.
Mattias Reck är cykeltränaren som börjat träna skidåkare. Nu gästar han andra avsnittet av Carpool Alliansloppet.

Carpool Alliansloppet - Episode 2 Mattias Reck

Idag är Mattias Reck gäst hos Carpool Alliansloppet. Reck är cykeltränaren som börjat träna skidåkare och som i vinter blir en av Calle Halfvarssons tränare. Du kan lyssna på intervju med Mattias i spelaren nedan.

Mattias Reck är tränare i World Tour-laget Trek-Segafredo och är också delägare samt huvudtränare i företaget Guided Heroes.

Mattias blir en av Calle Halfvarsson tränare i vinter och det blir intressant att se om Reck-träning fungerar på en världsåkare som Calle.

Siste nyheter

Lina Korsgren anställer cykeltränaren Mattias Reck för att stå emot Marit Björgen på Vasaloppet. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Vasaloppssegraren Korsgren ska stoppa Björgen

Vasaloppssegrarinnan, Lina Korsgren, tar nu hjälp av Tour de France-tränare i kampen om att stoppa Marit Björgen från Vasaloppsseger. – Jag kommer anställa cykelproffstränaren, Mattias Reck, i Team R...
bild_grand_classics

Visma Ski Classics lanserar Grand Classics

Till säsong XI av Visma Ski Classics lanseras nu Grand Classics Grand Slam där följande fyra lopp ingår: Marcialonga, Jizerska Padesatka, Vasaloppet, och Birkenbeinerrennet. Ingen åkare har vunnit al...