Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
vsc_certina

Certina ny tidtagningsparter till Visma Ski Classics

Från och med Jizerska 50 är det schweiziska klockmärket Certina officiell tidtagningsparter för Visma Ski Classcis Pro Tour. Varumärket Certina är en del av Swatch Group.

– Visma Ski Classics event och atleter delar samma värderingar som vårt varumärke och våra produkter. Därför är vi mycket stolta över att ge vårt stöd för tidtagning för dessa enastående idrottskvinnor och män, säger Marc Aellen, VD Certina SA, i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket nöjda med det nya samarbetet tillsammans med Certina. Certina är ett traditionellt klockmärke, med en historia och kärnvärden som vi kan relatera till. Certina har varit en aktiv sponsor inom andra sporter och vi ser nu fram emot att introducera dem i vår värld av längdåkning, säger David Nilsson, VD Visma Ski Classics.

Läs mer om Certina på deras hemsida: www.certina.com

Senaste nyheterna

Det kommer att bli ett sent beslut om det blir start på Vasaloppet för nionde året i rad för 2018 års vinnare Andreas Nygaard. FOTO: Visma Ski Classics/Magnus Östh.

Andreas Nygaard osäker på start i Vasaloppet

Andreas Nygaard, Team Ragde Eiendom, har startat i Vasaloppet åtta år i rad och vann loppet 2018. Med en knapp vecka kvar till 2021 års lopp är han dock osäker på om det blir någon start för honom sö...
Frida Karlsson under måndagens uppladdning inför tisdagens 10 kilometer skejt vid VM i Oberstdorf. FOTO: Johanna Lundberg/Bildbyrån.

Sveriges åkare till VM:s fristilslopp

På måndagseftermiddagen presenterades vilka svenska åkare som åker 10 respektive 15 kilometer fri stil vid VM i Obertstdorf. På tisdagens 10 kilometer åker: Frida Karlsson, Ebba Andersson, Charlotte K...