Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Per Frost är ny redaktör för längd.se

Ett samhälle och en webbsida i förändring

Krönika: Längd.se utvecklas

Intresset för skidåkning växer och vi på langd.se satsar på att utveckla oss att bli ännu bättre.

 Nu har snart den sista snön försvunnit i hela vårt avlånga land, självklart någon liten del uppe i norr undantaget, men de allra flesta har hunnit skyddsparaffinera skidorna och kanske till och med bytt stavspetsar till rullskidsvarianten inför sommarsäsongen. Precis bakom oss har vi som vanligt haft den kanske härligaste åkningen för säsongen, den i vårsol och på skare och om man ser längre tillbaks, ännu en skidvinter som överträffat det mesta på senare år. Det är inget tvivel att skidåkning efter sisådär 30-40 års nedåtgång återigen har blivit en riktig statussport och det är vi på längd.se självklart tacksamma över.

 

Sidan har, som ni kanske märkt bytt skepnad en aning och just nu jobbar vi med att utveckla hela sajten inför nästa säsong. Bland annat har vi ett ökat samarbete med våra tyska och franska systersidor xc-ski.de samt ski-nordique.net som skall hjälpa oss bevaka världscupen bättre och dessutom satsar vi minst lika hårt på att bevaka vad som händer här hemma, bland traditionella Sverigeeliten men även på långloppen.
Kort sagt, ni kommer märka av en del förändringar här på sidan och förhoppningsvis blir alla till de bättre då vårt mål är att det för dig som läsare skall vara självklart vart Du vänder dig för att ta del av nyheter och information om längdskidåkning. Ha en bra sommar och fortsätt följ oss, här på sidan men också på facebook!
 
Skidhälsningar från nye redaktören!

Siste nyheter

liv_levi_pod_bild

Podcasts som tar dig in i långloppsvärlden

I rådande tider är det många som kanske får lite mer tid att fördriva. Är man intresserad av långloppsskidåkning i allmänhet och Visma Ski Classics i synnerhet så kan vi rekommendera att lyssna på pod...