Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Laila Kveli jublar över seger i Vasaloppet i vintras. I höst har du chansen och träna med Laila och Jerry Ahrlin. FOTO: Rauschendorfer/NordicFocus.
Laila Kveli jublar över seger i Vasaloppet i vintras. I höst har du chansen och träna med Laila och Jerry Ahrlin. FOTO: Rauschendorfer/NordicFocus.

Ta chansen och träna med Laila och Jerry

I höst finns chansen att köra ett träningspass med långloppsgiganterna Jerry Ahrlin och Laila Kveli.
Det är Träna för Vasan som erbjuder ett kvalitetspass på rullskidor tillsammans med Jerry och Laila 5 september i Stockholm.

Paret Jerry Ahrlin och Laila Kveli tillhör som bekant den absoluta världstoppen på långlopp. I vintras vann Laila Vasaloppet och Jerry tog hem segern i tyska König Ludvig Lauf efter en stenhård spurt mot Jörgen Brink.

Nu finns det alltså möjlighet att genomföra ett gememsamt träningspass med dessa skidstjärnor! Passet kommer genomföras på Årstafältet och kommer innehålla både teknik- och intervallträning.

Från Träna för Vasan erbjuder man olika träningstillfällen där man tar hjälp av skidstjärnor som till exempel Laila och Jerry.

– Vi vill att alla oavsett nivå, nybörjare såväl som elitmotionär, ska utvecklas och bli en bättre skidåkare, säger Johan Myhr från Träna för Vasan.

Mer information och hur man anmäler sig hittar du på…

tranaforvasan.se/

jerry_kll13.jpg

 

Siste nyheter

Alfred Buskqvist vann SM på rullskidor i Lidköping. FOTO: Instagram Alfred Buskqvist.

Buskqvist och Olsson svenska mästare i Lidköping

Det blev klara svenska mästare när SM på rullskidor i fri stil avgjordes i Lidköping på söndagen. Alfred Buskqvist, IK Stern vann H 21 med 25,1 sekunder före Axel Bergsten, IFK Skövde SK. I D 21 vann ...
stafett_blink

Sju lag åker Blink Team Classic under 12 timmar

Under söndagen så avslutas Skifestivalen Blink i Norge med Blink Team Classic. Sju team tävlar om att åka så långt som möjligt på 12 timmar. Lagen består av två herrar och en dam. Tävlingen startade 0...
logo_lvsk

Dags för SM- och tävlingspremiär i Lidköping

Efter en vår och stora delar av sommaren då tävlingsverksamheten legat nere så är det äntligen dags för officiell premiär av säsongen 2020/2021 nu på söndag 8 augusti. Under en intensiv dag blir det ...