Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Helsine Ski Team med från vänster Anton Järnberg, verksamhetsledare, Anders Högberg, Lars Ljung, Fredrik Byström och Daniel Rickardsson, FOTO: Helsinge Ski Team.
Helsine Ski Team med från vänster Anton Järnberg, verksamhetsledare, Anders Högberg, Lars Ljung, Fredrik Byström och Daniel Rickardsson, FOTO: Helsinge Ski Team.

Rickardsson förlänger med Helsinge Ski Team

Hudiksvalls IF:s Daniel Rickardsson väljer att fortsätta representera Helsinge Ski Team i Ski Classics.
– Vi har jobbat en tid med att kunna få till en bra lösning med Daniel, och det är klart att det känns bra att få till något som alla är nöjda med, säger Helsinge Ski Teams verksamhetsansvarige Anton Järnberg.

Daniel representerade Helsinge Ski Team även förra säsongen men då blev det inga starter i Ski Classics för hans del. Något det med stor sannolikhet blir till vintern.
– Den största anledningen till att jag har valt Helsinge Ski Team är att jag tror på upplägget kring tävlingarna, säger Rickardsson.

En viktig del i tävlingsupplägget är samarbetet med BL-infos lagledare Dan Marsch, som tillsammans med Viktor Järnberg kommer att ha hand om materialbiten i samband med loppen. Även vid start i Vasaloppet, trots att Daniel då kommer att synas Hudiksvalls IF:s dräkt.

– Både Vasaloppet och Årefjällsloppet finns i tankarna för Daniel, men det är i första hand OS som gäller. Det är ett upplägg vi stöttar till hundra procent, fortsätter Anton Järnberg.

danielr_helsinge.jpg
Daniel Rickardsson åker för Helsinge Ski Team även i vinter. Men huvudmålet för Daniel är OS. Hälsingeåkaren är igång med träningen efter den tragiska trafikolyckan i vintras. FOTO: Helsinge Ski Team.

Ett utbyte med juniorteamet BL-info, baserade i Hälsingland, har samtidigt inletts. Åkare och ledare kommer att kunna ta del av varandras kunskaper och erfarenheter. BL-info går även in som en av teamets sponsorer.

Helsinge Ski Team består dessutom av åkarna Anders Högberg, Fredrik Byström, Lars Ljung och Fredrik Jonsson.

Läs mer om teamet på:

www.helsingeskiteam.com

 

Siste nyheter

Anton Karlsson drar före Emil Persson, Marcus Johansson och Andreas Holmberg på dagens träningstävling i Liared utanför Ulricehamn. FOTO: Fredrik Ljungström.

Anton Karlsson en sekund före Marcus Johansson

På söndagen genomförde Lager 157 Ski Team en träningstävling över 46 km på rullskidor i Liared utanför Ulricehamn. Totalt kom 40 åkare till start. Kampen om segern stod mellan tre av Lager 157 Ski Te...