Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Craft har förlängt sitt kontrakt med Charlotte Kalla för de kommande fyra åren. FOTO: NordicFocus.
Craft har förlängt sitt kontrakt med Charlotte Kalla för de kommande fyra åren. FOTO: NordicFocus.

Craft förlänger med Charlotte Kalla

Det svenska sportvarumärket Craft förlänger kontraktet med längdskidåkerskan Charlotte Kalla. Det nyligen signerade avtalet innebär att världsmästaren och olympiska guldmedaljören Kalla kommer att träna och tävla i Crafts produkter även under de kommande fyra åren.

– Längdskidåkning utförs ofta i extrema förhållanden och ställer stora krav på kläder och utrustning. Därför har jag valt produkter från Craft sedan jag blev professionell skidåkare 2007. Det känns jättebra att vi fortsätter detta framgångsrika samarbete, säger Charlotte Kalla.

Charlotte kommer att ha en nyckelroll i Crafts produktutveckling, där hon kommer att samarbeta med företagets designers och produktutvecklare. Hon kommer bland annat att ge värdefull feedback med målet att skapa världens bästa plagg för längdskidåkning.

– Vi är förstås mycket glada att Charlotte kommer att vara en del av Craft-familjen i ytterligare fyra år. Hon har en fantastisk personlighet som matchar hur vi vill presentera vårt varumärke, säger Crafts vd Jonas Peterson.

 

Craft är ett svenskt varumärke som utvecklar, designar och tillverkar kläder för konditionssporter där funktion och komfort är avgörande för ett bra resultat. Genom ett nära samarbete med elitidrottare över hela världen erbjuder Craft tränings- och tävlingskläder i högsta klass.

Siste nyheter

Alfred Buskqvist vann SM på rullskidor i Lidköping. FOTO: Instagram Alfred Buskqvist.

Buskqvist och Olsson svenska mästare i Lidköping

Det blev klara svenska mästare när SM på rullskidor i fri stil avgjordes i Lidköping på söndagen. Alfred Buskqvist, IK Stern vann H 21 med 25,1 sekunder före Axel Bergsten, IFK Skövde SK. I D 21 vann ...
stafett_blink

Sju lag åker Blink Team Classic under 12 timmar

Under söndagen så avslutas Skifestivalen Blink i Norge med Blink Team Classic. Sju team tävlar om att åka så långt som möjligt på 12 timmar. Lagen består av två herrar och en dam. Tävlingen startade 0...
logo_lvsk

Dags för SM- och tävlingspremiär i Lidköping

Efter en vår och stora delar av sommaren då tävlingsverksamheten legat nere så är det äntligen dags för officiell premiär av säsongen 2020/2021 nu på söndag 8 augusti. Under en intensiv dag blir det ...