www.langd.se

Craft har förlängt sitt kontrakt med Charlotte Kalla för de kommande fyra åren. FOTO: NordicFocus.
Craft har förlängt sitt kontrakt med Charlotte Kalla för de kommande fyra åren. FOTO: NordicFocus.

Craft förlänger med Charlotte Kalla

Det svenska sportvarumärket Craft förlänger kontraktet med längdskidåkerskan Charlotte Kalla. Det nyligen signerade avtalet innebär att världsmästaren och olympiska guldmedaljören Kalla kommer att träna och tävla i Crafts produkter även under de kommande fyra åren.

– Längdskidåkning utförs ofta i extrema förhållanden och ställer stora krav på kläder och utrustning. Därför har jag valt produkter från Craft sedan jag blev professionell skidåkare 2007. Det känns jättebra att vi fortsätter detta framgångsrika samarbete, säger Charlotte Kalla.

Charlotte kommer att ha en nyckelroll i Crafts produktutveckling, där hon kommer att samarbeta med företagets designers och produktutvecklare. Hon kommer bland annat att ge värdefull feedback med målet att skapa världens bästa plagg för längdskidåkning.

– Vi är förstås mycket glada att Charlotte kommer att vara en del av Craft-familjen i ytterligare fyra år. Hon har en fantastisk personlighet som matchar hur vi vill presentera vårt varumärke, säger Crafts vd Jonas Peterson.

 

Craft är ett svenskt varumärke som utvecklar, designar och tillverkar kläder för konditionssporter där funktion och komfort är avgörande för ett bra resultat. Genom ett nära samarbete med elitidrottare över hela världen erbjuder Craft tränings- och tävlingskläder i högsta klass.

Siste nyheter

På söndag körs ett träningsrace över 65 kilometer i Orsa Grönklitt på långloppseliten på plats. FOTO: Marcus Laggar.

Starkt startfält på träningsrace i Orsa Grönklitt

På söndag 27:e september körs ett träningsrace på rullskidor över 65 kilometer i Orsa Grönklitt. Ett 40-tal åkare är inbjudna och det är ett starkt startfält som kommer till start. I startlistan finn...
Svenska landslagets vallachef Petter Myhlback börjar bli tveksam till om någon testapparat för att kolla fluor på skidorna blir klar till kommande säsong. FOTO: Johan Trygg/Längd.se.

Blir det verkligen något fluorförbud i vinter?

Fler och fler röster höjs för att internationella skidförbundet, FIS och internationella skidskytteförbundet, IBU, ska skjuta på fluorförbudet. Detta givetvis med tanke på att det ännu inte kunna visa...
Eirik Torbjørnsen från Birken och Bård Bakke från Salomon är glada över att de signerat ett samarbetsavtal fram till 2025. FOTO: Salomon.

Salomon och Birken blir samarbetspartners

Salomon och Birken har i dag signerat ett samarbetsavtal fram till 2025. Birken skifestival, som med Birkenbeinerrennet ingår i Visma Ski Classics, är en deltävlingarna i nya Grand Classics. – Vi är ...