Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Det är fina förhållanden för Team Coop och alla andra på plats i Ramsau. FOTO: Team Coop.
Det är fina förhållanden för Team Coop och alla andra på plats i Ramsau. FOTO: Team Coop.

Team Coop kom tillsammans med snön till Ramsau

Långloppslaget Team Coop, med svenskarna Oskar Svärd, Jimme Johnsson och Bill Impola, är på plats i Ramsau för ett tio dagar långt träningsläger.
Med snöfall över Ramsau den senaste natten kommer de till en inbjudande miljö.

– Laget är definitivt på rätt spår och visar goda resultat på testerna från förra veckan . Sommarens träning har gett önskad effekt och att vara tillbaka på snö kommer definitivt att ge en boost för att hänga i med den goda träningen som gjorts under sommaren, säger biträdande teamchefen Katja Boner och fortsätter;

– Och med senaste nattens snönfall kommer det definitivt att bli ett nöje att träna i Ramsau med en kombination av volym och hög intensitet, både skidåkning och barmarksträning. Vad vi kallar en perfekt förberedelse för en ny säsong av Swix Ski Classics, bara tre månader bort.

– Jag känner mig i bra form och jag gjorde bra ifrån mig på förra veckans tesgter. Under oktober ska jag göra lite lättare träning och trycka på hårdare igen i november. Jag ser fram emot att komma igång med säsongen och det är kul att vara tillbaka på skidor och snö med resten av gruppen här i Ramsau, säger Morten Eide Pedersen, förra årets vinnare av ungdomtröjan i Swix Ski Classics.

– Förutsättningarna och platsen här är perfekt för ett träningsläger! Det är bra skidåkning igen, speciellt för det är vinter här i Ramsau, säger Seraina Boner, förra årets vinnare av Swix Ski Classics.

Det går att följa Team Coop från Ramsau på facebook och lagets hemsida. Se vidare på:
www.teamcoop.se

Siste nyheter

Anton Karlsson drar före Emil Persson, Marcus Johansson och Andreas Holmberg på dagens träningstävling i Liared utanför Ulricehamn. FOTO: Fredrik Ljungström.

Anton Karlsson en sekund före Marcus Johansson

På söndagen genomförde Lager 157 Ski Team en träningstävling över 46 km på rullskidor i Liared utanför Ulricehamn. Totalt kom 40 åkare till start. Kampen om segern stod mellan tre av Lager 157 Ski Te...