Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Erik Wickström släpper boken Längdskidåkning för dig. Här ser vi Erik glida fram på Daschstein-glaciären i Ramsau.
Erik Wickström släpper boken Längdskidåkning för dig. Här ser vi Erik glida fram på Daschstein-glaciären i Ramsau.

Matig skidbok av Erik Wickström

Idag startar försäljningen av "Längdskidåkning för dig", en ny svensk bok för längdskidåkare på alla nivåer.
Författare är chefredaktören för Vasalöparen, Erik Wickström.

I ”Längdskidåkning för dig” hittar du bland annat teknikinstruktioner, träningsråd, staktips, styrkeövningar, träningsprogram, prylguider och naturligtvis ett kapitel om hur du förbereder dig inför ditt Vasalopp. Med boken på 228 sidor får du en 90 minuter lång DVD som innehåller instruktioner för klassisk åkteknik, utrustningstips, vallagenomgång och massvis med inspiration!

Författaren Erik Wickström är chefredaktör för tidningen Vasalöparen och jobbar även som skidinstruktör, personlig tränare och föreläsare.

Så här skriver Erik inledningen: "Den här boken skriver jag för att jag tycker det behövs en matig och modern bok för längdskidåkare på alla nivåer. Med boken och DVD:n vill jag inte bara hjälpa nybörjare, utan även vägleda de som är redo att ta sin skidåkning till nya nivåer. Och självklart vänder jag mig till de som vill genomföra eller förbättra sig i Vasaloppet."
 
Boken levereras i november, men går från och med idag att beställa på Runners Worlds nätbutik:
http://www.runnersworld.se/artiklar/nu-kommer-langdskidakning-for-dig.htm

erik_w_bokomslag.jpg

Siste nyheter

Anton Karlsson drar före Emil Persson, Marcus Johansson och Andreas Holmberg på dagens träningstävling i Liared utanför Ulricehamn. FOTO: Fredrik Ljungström.

Anton Karlsson en sekund före Marcus Johansson

På söndagen genomförde Lager 157 Ski Team en träningstävling över 46 km på rullskidor i Liared utanför Ulricehamn. Totalt kom 40 åkare till start. Kampen om segern stod mellan tre av Lager 157 Ski Te...