Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Årefjällsloppet fortsätter sitt samarbete med norska affärstidningen Dagens Næringsliv. FOTO: Årefjällsloppet.
Årefjällsloppet fortsätter sitt samarbete med norska affärstidningen Dagens Næringsliv. FOTO: Årefjällsloppet.

Dagens Næringsliv fortsätter samarbeta med Årefjällsloppet

28-29 mars 2014 genomförs den andra upplagan av Årefjällsloppet med tre distanser 11, 35 och 75km.
Den norska affärstidningen Dagens Næringsliv förlänger sitt samarbete med arrangemanget som sträcker sig över ytterligare två år.

– Vi är glada att Dagens Næringsliv fortsätter som mediapartner och det stärker vår koppling till både media och den norska marknaden. Med en längdskidtävling så nära gränsen hoppas vi på många norska deltagare, säger David Nilsson från Årefjällsloppet och fortsätter;

– Samtidigt har Dagens Næringslivs ett spännande koncept med DN Aktivklubb som riktar sig till medlemmar både inom affärer och sport. Årefjällsloppet erbjuder olika distanser men även en företagstävling där fyra anställda i varje företag försvarar företagets färger.
 
– Dagens Næringsliv ser fram emot ett fortsatt samarbete med Årefjällsloppet och Swix Ski Classics. De blir ett starkt bidrag till vår sponsorportfölj med önskan att öka vår aktivitet med DN Aktivklubb. Årefjällsloppet är en tävling som vi ser fram emot att marknadsföra till våra läsare och framför allt de som bor i mellersta Norge, säger Elisabeth Berger, försäljningschef Dagens Næringsliv.

Siste nyheter

Anton Karlsson drar före Emil Persson, Marcus Johansson och Andreas Holmberg på dagens träningstävling i Liared utanför Ulricehamn. FOTO: Fredrik Ljungström.

Anton Karlsson en sekund före Marcus Johansson

På söndagen genomförde Lager 157 Ski Team en träningstävling över 46 km på rullskidor i Liared utanför Ulricehamn. Totalt kom 40 åkare till start. Kampen om segern stod mellan tre av Lager 157 Ski Te...